A pierdut copilul, apoi a rămas din nou însărcinată! Adevăratul motiv pentru care Irina Rimes a divorțat

Autor:
Publicat: 18/10/2019 | 17:26

Toată lumea o știe pe Irina Rimes, dar puțini sunt cei care știu că artista a suferit din dragoste.

Se pare că, Andi Bănică și amanta, o contabilă rusoaică, s-au cunoscut în Ianuarie 2017. El și Nica și-au început povestea de iubire și toate au mers bine până când amanta a rămas însărcinată. Atunci, bărbatul a pus punct relație, spunându-i că nu o iubește și că nu și dorește un copil. La scurt timp după acest moment, amanta a fost implicată într-un accident și a pierdut sarcina.

După ce a aflat de incident, Andi Bănică a decis să reia relația, provocând și divorțul de Irina Rimes, care nu a mai suportat situația. Andi s-ar fi întors la contabilă, iar femeia ar fi rămas, din nou, însărcinată. De această dată, tânărul ar fi rămas lângă ea. (CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES A IZBUCNIT ÎN PLÂNS DIN CAUZA FOSTULUI IUBIT! SMILEY: ”DE CE SUFERI TU PENTRU TOȚI PROȘTII?”)

“La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi.

A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu Nica – Andi Bănică pentru CANCAN.RO.

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei

Irina Rimes consideră că, într-o relație este bine să existe gelozie, însă doar în doze mici, pentru că în caz contrar, iubirea se transformă într-una toxică și nu va duce către ceva bun. Întrebată dacă care e cea mai urâtă parte în situația în care ți se face dor de cineva, artista a vorbit pe larg despre acest sentiment pe care l-a trăit de multe ori. (VEZI ȘI: IRINA RIMES A DIVORȚAT! MOTIVUL CUTREMURĂTOR PENTRU CARE JURATA DE LA PRO TV S-A DESPĂRȚIT DE FOSTUL EI SOȚ)

“Un dram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.

Depinde ce fel de dor ai: poate să îți fie dor de persoana iubită, că e plecată undeva, poate să îți fie dor de o persoană pe care nu o mai ai în viața ta și pe care nu o vei mai avea, poate să îți fie dor de o persoană pe care o ai în viața ta, dar nu în felul pe care ți-o dorești – și cred că ăsta e cel mai dureros: când știi că poți avea ceva, dar, de fapt, nu poți.

În primul rând, schimbul de energii – când dansezi cu cineva, schimbi energie cu acel om și, în general, se dansează în doi doar pe un moment drăguț, adică nimeni nu te ia cu ură la dans. (…).

Asta e din «Ce se întâmplă, doctore?», unde Irina zice la refren: «Ce se întâmplă, doctore? Am capul sus, în nori? Doar din vina lui sunt varză. Să fii varză nu-i ușor». Nu e ușor să fii varză. Uite, în cazul în care… să legăm cu întrebarea numărul trei: «Care e cea mai urâtă parte atunci când ți-e dor?». Eee, când ți-e dor de un om pe care s-ar putea să-l ai, dar nu-l ai sau ai vrea să-l ai, dar nu în felul în care ți-l dorești – știu, e un nonsens ce am spus sau dacă face sens… e prea lung și trebuie digerat. Ești varză, ești varză! Și nu e ușor să fii varză, că ți-e dor și că vrei și nu ai. (…).”, a dezvăluit Irina Rimes în cadrul unui interviu oferit pentru unsitedemuzica.ro.