Băiețelul Andreei Mantea a plâns de ziua lui: ”A spus că n-o să aibă cine să-i spună ”La mulți ani!””

Publicat: 07/12/2018 | 18:30

Băiețelul Andreei Mantea a plâns de ziua lui. Micuțul era supărat că este departe de casă și de prietenii lui și nu va avea parte de o petrecere de ziua lui.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi atunci când în platoul emisiunii pe care o prezintă și-a făcut apariția băiețelul ei. Vizibil supărat, David s-a ghemuit în brațele mame, iar Andreea Mantea le-a explicat telespectatorilor, dar și concurenților din emisiune care este motivul supărării băiețelului ei. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA S-A MUTAT CU FIUL ÎN TURCIA, IAR TATĂL MICUȚULUI… CUM ȚINE LEGĂTURA CRISTI MITREA CU DAVID)

”David a fost foarte supărat aseară, mi-a spus că e ziua lui, dar nu o să aibă petrecere pentru că toți prietenii lui sunt acasă și aici nu are prieteni. Și a fost foarte supărat pentru că a spus că n-o să aibă cine să-i spună ”La mulți ani!””, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii.

Imediat, concurenții n-au stat pe gânduri și au început să îi cânte micuțului David ”La mulți ani!” și să îi ureze toate cele bune. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Andreea Mantea și băiețelul ei, în platoul emisiunii ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea s-a mutat cu copilul la Istanbul

La fel ca prezentatorul Cosmin Cernat, care în perioada filmărilor pentru „Exatlon” locuiește în Republica Dominicană, Andreea Mantea va sta la Istanbul cât se va transmite la Kanal D „Puterea dragostei”. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Vedeta nu îl lasă acasă pe fiul ei. Micuțul David va fi pe toată perioada filmărilor va fi alături de mama lui și de bonă. Deși, această veste nu a fost făcută oficial, producătorii generali ai reality-show-ului, aflați din Turcia, i-au transmis deja Andreei că abia așteaptă să lucreze împreună și că o așteaptă cu brațele deschise, scrie Libertatea.ro, care mai specifică faptul că în weekenduri, Andreea Mantea va reveni în România. (VEZI ȘI: ANDREEA MANTEA A ANUNȚAT CĂ SE RETRAGE! ”ASTA E ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ”)

 

Citește și...