A trecut un an de la moartea fostului soț al Corinei Chiriac. Ce mesaj a transmis văduva lui Virgil Anastasiu

Publicat: 24/07/2020 | 15:52

A trecut un an de la moartea fostului soț al Corinei Chiriac. Văduva lui Virgil Anastasiu a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Virgil Anastasiu s-a stins din viață la 58 de ani. Fosta lui soție, Elena, nu a reușit nici acum să treacă peste pierderea suferită și  a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: ARE CURAJ! CUM ARATĂ MIRELA VAIDA FĂRĂ NICIUN STROP DE MACHIAJ: ”VAI, CÂT EȘTI DE…”)

În dreptul unei fotografii în care apare alături de bărbatul pe care l-a iubit, Elena și-a arătat durerea în mediul online: ”După un an, au rămas doar urma lor şi ecoul şoaptelor tale!”.

Virgil și Elena Anastasiu

Virgil Anastasiu și Corina Chiriac au fost căsătoriți timp de 4 ani

Virgil Anastasiu a fost singurul bărbat care a dus-o în fața altarului pe Corina Chiriac. Cei s-au cunoscut în America, la un restaurant și s-au căsătorit în 1993 în Las Vegas.

”În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, mărturisea Corina Chiriac.

După patru ani, însă, au decis să meargă pe drumuri separate.

În 1986, pentru a scăpa de regimul comunist, a fugit în SUA, acolo unde a ajuns să conducă mai multe companii, să preia idei, pe care, mai târziu, le-a materializat în România. (VEZI ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI, PLINĂ DE TATUAJE ÎN PLATOUL UNEI EMISIUNI TV. CARE ESTE SEMNIFICAȚIA LOR)

Virgil Anastasiu a murit în dimineața zilei de luni, 22 iulie 2019. Vestea morții lui a căzut ca un trăsnet! Apropiații nu au reușit să treacă nici acum peste pierderea suferită.