Home » Trending » Actor adorat în România, acuzat de canibalism, viol și comportament violent cu femeile: „Vreau să îți scot o coastă, să o afum și să o mănânc”

Actor adorat în România, acuzat de canibalism, viol și comportament violent cu femeile: „Vreau să îți scot o coastă, să o afum și să o mănânc”

De: Diana Măcică 22/05/2023 | 14:31

Are milioane de fani în lumea, este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood și este fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Armie Hammer a avut o lume întreagă la picioare, însă scandalul în care este implicat i-a închis toate ușile și este foarte probabil să ajungă după gratii. Actorul este acuzat de o tânără că ar fi violat-o și bătut-o timp de patru ore, dar și că are un comportament sexual deviant. Într-un documentar produs de Netflix, mai multe femei spun că Armie le lega, le lovea și dorea să le mânânce părți din corp.

Armie Hammer, actorul care s-a lansat odată cu apariția în filmul „The Social Network”, s-a numărat, ani la rând, printre cei mai bine cotați actori de la Hollywood. Întreaga carieră a acestuia s-a destrămat în momentul în care, în spațiul public, au apărut declarații șocante ale unei tinere, fostă amantă a frumușelului actor, care l-a acuzat de viol, lovire și alte violențe. Acesta a fost, însă, doar începutul. Așa a luat naștere și documentarul „House of Hammer”, care dispune de trei episoade a câte o oră fiecare, iar relatările protagonistelor, în principal, sunt de-a dreptul halucinante. Mai multe foste iubite ale lui Armie, femei trecute prin viața actorului după separarea de Elizabeth Chambers, mama copiilor săi, dar și în timpul căsniciei cu aceasta, au povestit chinul prin care au trecut.

Prădător, chiar dacă era căsătorit cu acte

Astfel, primul episod al documentarului a debutat cu influencerul Courtney Vucekovich, o femeie cu care actorul s-a cunoscut în anul 2019, într-un bar. Courtney nu avea idee de statutul de vedetă al lui Armie Hammer, nu auzise niciodată de el, iar la prima vedere i s-a părut un bărbat incredibil de atrăgător. Courtney și Armie au avut un prim dialog în anul 2020, atunci era încă „legat” cu acte de Elizabeth Chambers. Cu toate acestea, Armie a informat-o pe Courtney în legătură cu statului său marital, însă a asigurat-o că el și Elizabeth au vieți personale separate încă din 2018. Suficient cât relația dintre Courtney Vucekovich și Armie Hammer să se înfiripe încet-încet, iar asta pentru că cei doi discutau constant, bărbatul povestindu-i influencerului amănunte din viața sa personală. 

În documentar mai apare o altă femeie, Julia Morrison, care povestește, încă șocată, că actorul are fantezii sexuale deviante. Povestea celor doi a început în 2020, atunci când tânăra a descoperit că Armie îi lăsase un mesaj, în urmă cu trei ani, însă ea nu îl văzuse. Au început, mai apoi, ore întregi de discuții, majoritatea cu tentă sexuală. Într-una dintre ultimele conversații, actorul i-a spus femeii că o dovadă supremă de iubire ar fi să o lege goală de un copac și să o privească in timp ce trecătorii întrețin raporturi sexuale cu ea.

Courtney și Armie, „iubire” bazată pe frânghii

Revenind, tot în anul 2020, în iunie, Armie i-a făcut o vizită primei femei, în Dallas, acolo unde aceasta locuia. Culmea, Courtney era plecată în New York, iar pe atunci au început să apară primele semne de întrebare pentru ea. Asta pentru că actorul i-a lăsat un bilet în care scria că o mușcă de o ia naiba. *La câteva zile după întâmplare, Armie Hammer și-a anunțat, oficial, pe Instagram, despărțirea de Elizabeth Chambers, mama copiilor săi.* Luna august a fost, însă, îmbucurătoare, iar asta pentru că atunci a avut loc întâlnirea dintre Armie Hammer și Courtney Vucekovich, în Los Angeles. Ceva, însă, s-a întâmplat într-o seară, deoarece femeia a decis să se întoarcă în Dallas. S-au întâlnit, însă, ulterior, atunci când Courtney a vrut să se despartă de Armie, după ce l-a descoperit, în presă, cu o altă femeie. Așa că influencerița a plecat în Beverly Hills, la o prietenă, însă Armie a urmat-o. Iar ei i s-a părut un gest drăguț. Numai bun pentru a fi „cinstit” cu o vacanță imediat după. Acolo, însă, în Sedona, Armie Hammer avea să-și convingă partenera, pe Courtney, să-i îndeplinească una dintre fanteziile sale sexuale. Aceea de a o lega cu frânghii. Atunci, el se afla în stare de ebrietate. Ea nu. În timpul actului, Armie Hammer a lăsat în surdină o muzică ciudată. Iar totul în timpul în care i-a pus lui Courtney frânghii la gât, încheieturi și torace. Și femeia se simțea oricum, dar nu în siguranță. Avea vânătăi, n-o încânta ce se întâmpla. Cu toate astea, însă, imediat după, Armie Hammer s-a pus la somn ca și cum nu se întâmplase nimic. Și astfel a survenit despărțirea, câteva zile mai târziu.

Armie Hammer și Elizabeth Chambers s-au despărțit în anul 2020 / (Sursa: Hepta.ro)

Perversiuni, violență, înclinații sadomasochiste

Prin 2021… s-a dezlanțuit jihadul! Un cont de Twitter, House of Effie, posta mesajele dintre Armie și una dintre iubitele lui. În conversații, actorul era pervers, avea înclinații sadomasochiste (BDSM), se excita atunci când se vizualiza violator și ducea dialogul în zona violențelor sexuale. Iar Candice Cronkite a descoperit contul de Twitter.

La un moment dat, Courtney Vucekovich a primit o serie de mesaje pe Instagram de la un utilizator numit DeuxMoi, unde era informată de conversațiile postate pe contul House of Effie. Ea a fost convinsă din prima secundă că acele mesaje erau reale, iar asta pentru că-i cunoștea exprimările lui Armie. Astfel, printr-un mesaj trimis lui DeuxMoi, Courtney a confirmat că, într-adevăr, Armie se afla în spatele mesajelor respective. DeuxMoi a făcut public mesajul în care femeia valida, iar a doua zi viața ei a luat-o razna. Iar asta pentru că s-au făcut nenumărate știri conform cărora ea dădea declarații împotriva lui Armie Hammer.

Imediat după, aveau să iasă la iveală o mulțime de mesaje în care erau prezente comportamente neadecvate. Armie avea dialoguri, cu femei, pline de BDSM și canibalism. Și toate s-au viralizat. Din ce în ce mai multe femei începuseră să vorbească despre relațiile dintre ele și Armie. Își aminteau despre cât de perfecte credeau că erau legăturile lor cu el, însă mai apoi s-a ajuns la sadomasochism. O mare pată pe imaginea lui Armie. Așa că a urmat izgonirea lui din filmul „Shotgun Wedding„, acolo unde trebuia să joace alături de Jennifer Lopez, dar și lupta de a-și salva cariera. Pentru că se afla fix în mijlocul unui scandal mediatic.

A vrut să-i scoată coastele și să i le afume

De menționat și faptul că după Courtney Vucekovich, în viața lui Armie Hammer și-a mai făcut loc o femeie, Pegie, care avea în jurul vârstei de 22 de ani pe atunci. Iar la un moment dat, Armie Hammer i-a mărturisit acesteia că-și dorește să găsească un doctor în LA pentru a-i scoate ei coastele. În mintea lui își făcuse loc ideea de a i le afuma și mânca. Ba chiar aveau și nopți numite „nopți de protocol”. Ele se bazează pe stabilirea unei seri cu reguli stricte, iar totul se rezumă la durere. De altfel, Armie alegea fete care nu știau ce înseamnă BDSM. Totul pentru a le putea manipula, iar comportamentul lui, în mintea fetelor, să pară cât se poate de normal.

De altfel, contul de Twitter House of Effie, despre care vă vorbeam mai sus, n-a rămas în umbră. Persoana din spatele paginii a ieșit, până la urmă, la suprafață. Și era nimeni alta decât o altă tânără care avusese o relație de iubire cu Armie Hammer, în perioada 2016-2020. Iar atunci când s-au cunoscut, femeia avea 20 de ani. În același timp, ea a făcut public pe YouTube un videoclip în care povestea cum a fost agresată fizic, emoțional și sexual de Armie Hammer. Ba chiar în 2017, între ei, s-a petrecut un episod pur și simplu halucinant. Iar asta pentru că actorul a violat-o pe tânără, în Los Angeles, vreme de patru ore, timp în care a lovit-o cu capul de perete până i-a învinețit fața.

(VEZI ȘI: Ștefania Costache, concurenta de la iUmor, declarații halucinante despre medicul stomatolog care ar fi drogat-o și violat-o. “Un dezaxat, putea să mă omoare!”)

Tiparul comportamental, moștenit de la o generație la alta

Cu toate acestea, așa cum vă spuneam la începutul articolului, problemele lui Armie Hammer par a fi moștenite de la bărbații din familie. Fapt confirmat chiar de mătușa actorului, Casey Hammer, figură apărută în episodul al doilea al documentarului. Inclusiv ea a avut de suferit, pentru că ar fi fost violată de tatăl său, bunicul lui Armie. Pe fondul alcoolului și al consumului de alcool, bărbatul, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, a ajuns inclusiv să-i pună fiicei sale pistolul la tâmplă. Cunoscând și trăind îndeaproape istoricul violent al familiei Hammer, Casey a menționat că nu a fost deloc surprinsă atunci când au apărut în public informații despre comportamentul deviant al nepotului său.

Străbunicul actorului de la Hollywood este cunoscut și el pentru comportamentul violent, uneori sadic, cu soția sa. Armand Hammer a fost un magnat cu afaceri în domeniul petrolier. La un moment dat, acesta intrase în topul celor mai bogati oameni din întreaga lume. La o verificare mai atentă a arborelui genealogic, putem observa un  tipar de violență, care s-a transmis din generație în generație. Julian, fiul lui Armand, era cunoscut și el pentru petreceri monstruoase cu minore și cocaină, iar la un moment dat chiar și-a împușcat mortal un prieten.

Documentarul a scos la iveală dedesubturile minții întunecate a lui Armie Hammer, dar și ale dinastiei sale, iar în urma difuzării acestuia poliția s-a autosesizat, iar femeile chinuite de actor au fost chemate la declarații. Până în acest moment, nici una dintre ele nu a depus plângere penală.

Actor de la Hollywood, acuzat de canibalism și violență sexuală / (Sursa: Hapta.ro)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. În prezent, este redactor la CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de abonament
FOTO. Imagini provocatoare cu soția fotbalistului din România! Face avere dintr-o platformă pe bază de...
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt Antonia, Margherita și Elena Udrea
Top 50 de vedete topless la mare și în poziții incitante! Pe ce loc sunt...
Adrian a pariat pe o afacere cu cireşe şi speră la un profit frumos. Va aduna fructe cât să umple 100 de vagoane de metrou. Cu cât se vinde un kilogram
Adrian a pariat pe o afacere cu cireşe şi speră la un profit frumos. Va...
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Cât fac 9X9? O fetiță a ȘOCAT toată școală cu răspunsul ei! Vezi ce a scris în lucrare. Nimanui nu i-a venit sa creada.
Cât fac 9X9? O fetiță a ȘOCAT toată școală cu răspunsul ei! Vezi ce a...
GREȘEALA făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
GREȘEALA făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
„Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă
„Mergem la cununie” Theo Rose și Anghel Damian, în drum spre Starea Civilă
Șoc total în MUZICA POPULARĂ! Anunțul momentului despre celebra cântăreață Niculina Stoican
Șoc total în MUZICA POPULARĂ! Anunțul momentului despre celebra cântăreață Niculina Stoican
Fiul lui Nicolae Furdui Iancu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii. Ce frumoasă este tânăra soție! Imagini senzaționale de la nuntă!
Fiul lui Nicolae Furdui Iancu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii. Ce frumoasă este...
STUDIU. Diferența de vârstă „ideală” dintre parteneri, pentru a nu ajunge la divorț
STUDIU. Diferența de vârstă „ideală” dintre parteneri, pentru a nu ajunge la divorț
”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D
”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii,...
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
Țara arde și baba se piaptănă? Ordin bizar dat de Vladimir Putin
A doua zi de Rusalii 2023: Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea Sfintei Treimi! Ce nu se face în Lunea Rusaliilor?
A doua zi de Rusalii 2023: Tradiții și obiceiuri de sărbătoarea Sfintei Treimi! Ce nu...
Actrița iubită de milioane de români care ar fi ajuns să vândă lumânări la Biserică. Era de o frumusețe răpitoare, dar a renunțat la scenă
Actrița iubită de milioane de români care ar fi ajuns să vândă lumânări la Biserică....
Suedia găzduieşte primul campionat european de sex
Suedia găzduieşte primul campionat european de sex
Se suspendă plata pensiei! Trebuie să trimiteți urgent acest document până pe 18 iulie
Se suspendă plata pensiei! Trebuie să trimiteți urgent acest document până pe 18 iulie
Ziua în care ni se șterg păcatele. Duhul Sfânt se pogoară din cer
Ziua în care ni se șterg păcatele. Duhul Sfânt se pogoară din cer
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Aparatul electrocasnic care consumă cât 560 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât alte aparate în 4 ore
Aparatul electrocasnic care consumă cât 560 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât...
VIDEO Cum a fost filmată Gabriela Cristea înainte de emisiunea pe care ar fi prezentat-o băută
VIDEO Cum a fost filmată Gabriela Cristea înainte de emisiunea pe care ar fi prezentat-o...
Cu cât s-a SCUMPIT un hectar de teren agricol în România. Mulți regretă că au vândut
Cu cât s-a SCUMPIT un hectar de teren agricol în România. Mulți regretă că au...
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Compania de care Elon Musk a râs în 2011 îi dă bătăi de cap acum
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o...
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe toată lumea. Cât de bine a arătat
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe...
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi...