Are pretenţii, nu glumă! „Aghiotantul” Oanei Zăvoranu atentează la moştenirea lui Vadim Tudor!

Publicat: 10/12/2016 | 00:37

Fostul consilier al lui Corneliu Vadim Tudor la Parlamentul European, Cezar Marin, nu renunţă la drepturile băneşti pe care consideră că trebuie să le primească de la familia fostului europarlamentar român. Povestea este una veche, datând din 2011, atunci când Cezar Marin l-a dat în judecată pe Corneliu Vadim Tudor, acuzându-l pe acesta că i-a încasat salariul de la Parlamentul European. (Parfumuri noi şi cosmetice doar pe Parfumeria.ro, siteul de shopping nr. 1 al vedetelor).

Cezar Cătălin Marin îl acuza atunci pe Corneliu Vadim Tudor că i-a falsificat semnătura pe contractul de muncă depus la Parlamentul European şi pe ştatele de plată, încasând în locul său aproximativ 40.000 euro, reprezentând salariul din perioada august 2009 – iunie 2011.

Marin şi-a dat demisia din funcţia de consilier al lui Corneliu Vadim Tudor în 2011 şi a înaintat în luna iulie a acelui an o plângere Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), acuzându-l pe fostul său şef de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Cezar Marin şi-a retras plângerea pe care i-a făcut-o lui Corneliu Vadim Tudor în 2013, iar cauza a fost suspendată de către Tribunalul Bucureşti pe 29 martie 2013. O publicaţie locală, Atac de Constanţa, specula după suspendarea cauzei că Cezar Marin şi-ar fi primit drepturile salariale pe care le avea de încasat de la Parlamentul European, dar nu de la Corneliu Vadim Tudor, ci de la un presupus sponsor al partidului condus în acea perioadă de Corneliu Vadim Tudor, PRM.

Deşi se părea că acolo s-a încheiat disputa juridică dintre Cezar Marin şi Vadim Tudor, iată că lucrurile nu stau aşa. Cauza a fost redeschisă, Cezar Marin îndreptându-se acum către moştenitoarele lui Corneliu Vadim Tudor.

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor şi mama acestora se înfruntă în instanţă cu Cezar Marin
Fetele lui Corneliu Vadim Tudor şi mama acestora se înfruntă în instanţă cu Cezar Marin

Dacă Cezar Marin va obţine o decizie definitivă în favoarea sa, moştenitoarele lui Corneliu Vadim Tudor vor fi nevoite să îi plătească acestuia suma de circa 40.000 de euro. 

Cezar Marin este unul dintre administratorii societăţii AGRICOMEX S.A., pe care Oana Zăvoranu a moştenit-o de la mama ei, Mărioara Zăvoranu. Anul trecut, un scandal imens a izbucnit după ce Oana Zăvoranu a fost filmată noaptea în maşină cu Cezar Marin, palestinianul Alex Ashraf, cu care Oana Zăvoranu s-a căsătorit între timp, făcând atunci o criză de gelozie şi încercând chiar să se sinucidă (detalii AICI).

Citește și...