Acum s-a aflat! Ce meserie a avut Inna, înainte de a deveni celebră. Nu a știut nimeni cum și-a câștigat primii bani

Autor:
Publicat: 10/08/2020 | 22:26
Acum s-a aflat! Ce meserie a avut Inna, înainte de a deveni celebră. Nu a știut nimeni cum și-a câștigat primii bani

Acum este una dintre cele mai iubite artiste, atât în România, dar mai ales în străinătate! Inna se bucură de un succes colosal și are o viață la care alții doar visează, dar puțini sunt cei care știu că aceasta a dus-o extrem de greu în adolescență și a fost nevoită să muncească de mică, pentru a-și câștiga primii bănuți. 

Despre Inna știe toată lumea că este o artistă de succes, însă puțini sunt cei care știu că nu a dus mereu o viață de lux și chiar a fost nevoită să muncească de mică, pentru a se putea întreține.

Astfel, pentru a putea avea bani de buzunar și pentru a-și putea ajuta părinții, Inna muncea cât era vara de lungă în tarabele din stațiunile de pe litoral, unde vindea costume de baie, papuci sau umbrele, lucru de care nu îi este deloc rușine să povestească.

Mai mult, potrivit informațiilor oferite de perfecte.ro, Inna a dezvăluit că a lucrat ca vânzătoare într-un magazin cu articole vestimentare pentru bebeluși, la 16 ani și a fost angajată cu carte de muncă la o agenție de imobiliare, ca secretară.

Inna nu și-a văzut mama timp de 2 luni

Inna a fost nevoită să se „ferească” o perioadă de întâlnirile cu mama și bunica sa, din cauza pandemiei de coronavirus. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele pentru care a stat departe de familie, dar și despre temerile sale.

“Am avut un concert la Chişinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă şi cu mama şi cu bunica mea, care e mai în vârstă, şi nu am mai vrut să merg la ele. Am participat la un concert de vreo 3.000 de oameni şi mi-a fost teamă. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorităţi”, a declarat Inna.