Inna, declarații șocante despre mama ei. De ce refuză artista să o vadă pe cea care i-a dat viață: „Nu am vrut să…”

Autor:
Publicat: 08/08/2020 | 20:03
Inna, declarații șocante despre mama ei. De ce refuză artista să o vadă pe cea care i-a dat viață: „Nu am vrut să…”

Pandemia le-a pus stop artiștilor la evenimente, dar și la multe plăceri din viața de zi cu zi. Astfel, Inna a fost nevoită să facă numeroase sacrificii pentru a se asigura că familia ei rămâne în siguranță, în timpul epidemiei de COVID-19. 

Inna a fost nevoită să se „ferească” o perioadă de întâlnirile cu mama și bunica sa, din cauza pandemiei de coronavirus. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele pentru care a stat departe de familie, dar și despre temerile sale.

“Am avut un concert la Chişinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă şi cu mama şi cu bunica mea, care e mai în vârstă, şi nu am mai vrut să merg la ele. Am participat la un concert de vreo 3.000 de oameni şi mi-a fost teamă. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorităţi”, a declarat Inna.

Despre rolul de mămică și dragoste necondiționată

Despre felul în care iubește, Inna a mărturisit că atunci când iubește, sentimentul este unul la cote maxime pentru ea. „Mi-am ascultat întotdeauna inima, instinctul și pentru iubire, nu am pus niciodată limite, tocmai pentru că îmi place să trăiesc iubirea la intensitate maximă”.

Întrebată dacă și-ar dori vreodată să devină mamă, Inna a răspuns: „Bineînțeles, da. La momentul potrivit. Abia aștept să fiu mamă!”