Ce urăște cel mai mult Inna la corpul ei. Vedeta a zis tot: „Mi s-a întâmplat să cred că am…”

Publicat: 25/07/2020 | 20:01

Chiar dacă este o vedetă pe plan intern și internațional, Inna are și ea nesiguranțele ei care orice femeie. Frumoasa artistă apare pe coperta ediției de august a revistei Unica, într-un pictorial plin de senzualitate și sex-appeal.

Într-un interviu pentru aceeași publicație menționată mai sus, Inna a vorbit despre lucruri mai puțin cunoscute. De exemplu, curios faptul că artista că își tunde singură bretonul. Așadar, coafura pe care o admiră fanii ei de pretutindeni este chiar opera ei.

Citește și: Inna, oprită de Poliție în mijlocul Bucureștiului. A fost de ajuns să zâmbească și s-a dovedit “contagioasă”. Ce reacție incredibilă i-a stârnit agentului

Într-un moment de sinceritate, Inna ne-a mărturisit că în trecut și ea s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește imaginea corporală. Întrebată dacă a avut vreodată nesiguranțe pe acest plan, ea a răspuns: „Da, cu siguranță, cred că toate avem. Mi s-a întâmplat să cred că am câteva kilograme în plus și să nu îmi stea hainele cum trebuie, mai ales înaintea unei filmări sau eveniment important. De regulă, rezolv cu grija la alimentație și totul revine la normal”.

Despre rolul de mămică și dragoste necondiționată

Despre felul în care iubește, INNA a spus: „Mi-am ascultat întotdeauna inima, instinctul și pentru iubire, nu am pus niciodată limite, tocmai pentru că îmi place să trăiesc iubirea la intensitate maximă”.

Întrebată dacă și-ar dori vreodată să devină mamă, INNA a răspuns: „Bineînțeles, da. La momentul potrivit. Abia aștept să fiu mamă!”

Inna a vorbit și despre căsătorie

Artista le-a mărturisit fanilor că, în urmă cu ceva timp, a fost cerută în căsătorie și că răspunsul ei a fost afirmativ. Bruneta nu a dezvăluit însă și numele fostului ei logodnic, cu care a fost timp de șase ani.

Nu rata: Cum și-a luat Inna “rămas bun” de la Vama Veche. A deschis geamul mașinii, a scos limba și…

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA pe canalul de YouTube al lui Selly.