Inna, oprită de Poliție în mijlocul Bucureștiului. A fost de ajuns să zâmbească și s-a dovedit “contagioasă”. Ce reacție incredibilă i-a stârnit agentului

Publicat: 15/07/2020 | 23:38

Una dintre cele mai de succes artiste din România a fost trasă pe dreapta de Poliție, în centrul Capitalei. Cu toate că este o șoferiță atentă, care nu face rabat de la reguli, INNA a fost nevoită să dea explicații oamenilor legii. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Zilele trecute, INNA a avut parte de un moment mai puțin plăcut. Îndrăgita artista se pare că a fost prinsă pe picior greșit de un echipaj de la Rutieră. CANCAN.RO a întâlnit-o pe INNA în zona Dorobanți din Capitală, în timp ce dădea explicații oamenilor legii. (CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-A LUAT INNA “RĂMAS BUN” DE LA VAMA VECHE. A DESCHIS GEAMUL MAȘINII, A SCOS LIMBA ȘI…)

Chiar dacă este o șoferiță exemplară, artista ar fi omis un mic amănunt, din cauza căruia a fost pusă într-o situație stânjenitoare. Se pare că aștepta pe cineva și, pentru că nu a găsit loc de parcare – problema majoră cu care se confruntă mai toți bucureștenii – INNA a staționat preț de câteva minute într-o stație STB. Spre ghinionul ei, chiar în acel moment, prin zonă a trecut un echipaj de la Rutieră extrem de vigilent, care n-a stat pe gânduri și a luat-o la întrebări.

INNA a fost trasă pe dreapta de un echipaj de la Rutieră

Se pare că situația s-a mai relaxat în momentul în care agentul a constatat cine este șoferița mașinii ce era staționată neregulamentar. Polițistul a părut extrem de încântat de întâlnirea inopinată cu îndrăgita cântăreață și a dat dovadă de multă indulgență. După ce s-a conversat preț de câteva minute cu artista, de la care a furat chiar și un zâmbet, agentul a înapoiat actele și i-a urat drum bun, fără a apela la carnețelul cu amenzi. Ba chiar i-a întors larg zâmbetul Innei, dovedind că buna ei dispoziție este contagioasă. (VEZI ȘI: CUM A APĂRUT INNA PE PLAJA DIN VAMA VECHE. ȘI-A PUS UN COSTUM DE BAIE ALB ȘI…)

Inna, oprită de Poliție în mijlocul Bucureștiului, de un agent simpatic

Super-sexy la plajă

Pentru că pandemia a prins-o pe INNA în România, artista nu ratează niciun moment să se bucure de relaxare… la munte și la mare. După ce s-a relaxat câteva zile la Brașov, INNA a schimbat peisajul și s-a bucurat de razele soarelui, pe litoral. Recent, CANCAN.RO a întâlnit-o pe INNA pe renumita plajă Opera din Mamaia. Artista s-a relaxat și a petrecut momente de vis alături de câteva prietene.

De cum a pășit pe nisipul fierbine, INNA a întors toate privirile. Cu siguranță, atmosfera de pe vestita plajă a devenit sufocantă în momentul în care INNA și-a afișat corpul fit și atletic într-un costum de baie sexy.

Cum este o fire energică, INNA n-a stat toată ziua tolănită pe șezlong. A profitat din plin de fiecare moment petrecut pe plajă în compania prietenelor ei și a dansat frenetic, dar a și alergat pe nisipul fin. (NU RATA: AI FI ZIS CĂ E DOAR UN PUȘTI CU PĂRUL LUNG, DAR… INNA ȘI-A LUAT VITEZĂ PRIN BUCUREȘTI, PE SKATEBOARD ȘI…)

INNA, în discuții cu agentul de la Rutieră

A moștenit talentul

INNA este una dintre artistele din România care a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie, a rămasă exact ca înainte.

În ceea ce privește viața personală, INNA este foarte discretă și niciodată nu a „dat prea mult din casă”. Recent, cântăreața a povestit despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul.

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat, recent, INNA. (CITEȘTE ȘI: INNA ESTE ÎN TOPUL CELOR MAI ÎNSTĂRITE VEDETE DIN LUME. ÎL SURCLASEAZĂ PE ILIE NĂSTASE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.