Cum a apărut INNA pe plaja din Vama Veche. Și-a pus un costum de baie alb și…

Autor:
Publicat: 06/07/2020 | 18:37

În acest weekend, INNA a ales să părăsească temperaturile incendiare din București și să se relaxeze la malul mării. Cântăreața și-a pus un costum de baie alb și a făcut furori pe plaja din Vama Veche.

În acest an, INNA pare că a ales să își petreacă toate vacanțele în România. Dacă, în trecut, vedeta se relaxa departe de meleagurile natale, acum, poate și din cauza pandemiei, artista profită de orice ocazie pentru a aranja o mică „escapadă” în țară. (CITEȘTE ȘI: INTERNETUL A LUAT-O RAZNA! INNA A RENUNȚAT LA INHIBIȚII, DAR ȘI LA HAINE)

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, INNA s-a relaxat câteva zile la Brașov, iar mai apoi în Mamaia, îndrăgita artistă a ales să se bucure din nou de razele soarelui, însă de această dată în Vama Veche. INNA și-a conturat bronzul pe o cunoscută plajă din Vamă. Artista s-a distrat de minune și a împărtășit acest lucru și cu fanii. Pe contul de Instagram, INNA a făcut publică o fotografie incendiară, în costum de baie. Postarea cântăreței a fost apreciată de admiratori și a adunat imediat o mulțime de aprecieri și comentarii.

Inna, o prezență de neignorat pe plaja din Vamă
Inna, o prezență de neignorat pe plaja din Vamă

INNA, în fiecare weekeend la mare

INNA este îndrăgostită de mare și de razele soarelui, așa că în acest an pare determinată să petreacă aproape fiecare weekend la mare. (NU RATA: INNA, DEZVĂLUIRE-BOMBĂ: ”AM FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE, AM SPUS DA, DAR…”)

Înainte de escapada din Vama Veche, CANCAN.RO a întâlnit-o pe INNA pe renumita plajă Opera din stațiunea Mamaia. Artista a petrecut alături de câteva prietene și a profitat din plin de soarele de pe litoral. Într-un costum de baie super-sexy, INNA a încins atmosfera. Vedeta a profitat din plin de fiecare moment petrecut pe plajă în compania prietenelor ei. A dansat non-stop, a alergat pe nisipul fierbinte și s-a distrat la maximum.

Inna s-a distrat cu fetele și la Mamaia
Inna s-a distrat cu fetele și la Mamaia

INNA a moștenit talentul din familie

INNA este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie, a rămas exact ca înainte.

Recent, vedeta a dezvăluit că atât pasiunea pentru cântat, cât și talentul le-a moștenit din familie. (VEZI ȘI: INNA ESTE ÎN TOPUL CELOR MAI ÎNSTĂRITE VEDETE DIN LUME. ÎL SURCLASEAZĂ PE ILIE NĂSTASE)

„Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat INNA, acum ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.