Adda, criticată de fani pentru schimbarea de look. Cum le-a închis gura răutăcioșilor

Publicat: 14/08/2020 | 17:40

Adda și-a schimbat radical look-ul, iar fanii au rămas mască când au văzut-o pe artistă. În timp ce unii au lăudat-o pentru alegere, ei bine… au fost și câțiva cârcotași care i-au lăsat comentarii răutăcioase.

Adda și-a schimbat look-ul. Ce-i drept, pentru o zi. Artista a optat pentru o perucă, iar fanii au rămas muți când au văzut-o. Pletele lungi, blonde, au dispărut, iar noul look nu a fost pe placul tuturor fanilor.

„Mai bine îți stă blondă 😐😐”, a spus unul dintre fani, pe Instagram. Iar replica artistei nu a întârziat să apară! Vulcanică din fire, Adda i-a închis gura cârcotașului. (CITEȘTE ȘI: PRO TV A SCOS ”VOCEA ROMÂNIEI” DIN GRILĂ: ”AM DECIS SĂ ANULĂM CASTINGUL ȘI FILMĂRILE”)

”Păi, tocmai! Este o perucă care mă face să arăt ca o gospodină! 🙈of, mama”, a spus artista.

Adda, schimbare de look

Adda, criticată de fani și pentru comportamentul vulcanic

Fără doar și poate, Adda și Cătălin au format una dintre cele mai controversate echipe din cadrul emisiunii ”Asia Express”. Artista nu și-a putut ține în frâu nervii atunci când trebuia să tracă peste anumite probe din competiție și nu de puține ori… s-a dezlănțuit iadul!

Adda nu a mai ținut cont de nimic și a înjurat ca la ușa cortului. Și… victima ei a fost chiar Cătălin! Cântăreața i-a adresat soțului ei cuvinte grele de-a lungul concursului. Iar pentru comportamentul ei, Adda a fost aspru criticată de fani. (CITEȘTE ȘI: ADDA ȘI-A PRINS SOȚUL CU POZE XXX ÎN TELEFON, PRIMITE DE LA CÂTEVA FEMEI: “ÎȚI TRAG UNA ACUM”. DECLARAȚIILE INCREDIBILE ALE CÂNTĂREȚEI)

În schimb, se pare că soacra ei nu a avut nimic de comentat. Ba chiar s-ar fi amuzat teribil în fața televizorului. Semn că s-a obișnuit și ea cu firea vulcanică a Addei.