Adda, despre relația ei cu soacra: “Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene” + ce spune mama lui Cătălin Rizea când îi vede certându-se

Publicat: 15/09/2020 | 23:07

Adda a acceptat să vorbească despre frumoasa sa familie, inclusiv, despre relația pe care o are cu soacra. În timpul dezvăluirilor surprinzătoare, cântăreața a mărturisit și ce spune mama lui Cătălin Rizea când îi vede certându-se. Artista și soțul său au un băiat împreună; Alexandru va împlini 4 ani pe 22 octombrie.

Citește și: Adda, criticată de fani pentru schimbarea de look. Cum le-a închis gura răutăcioșilor

Adda, mărturii emoționante despre experiențe triste

În vârstă de 28 de ani, cântăreața Adda a mărturisit recent cum a reușit să treacă peste experiențele triste, peste greutăți în viață și ce îi lipsește în prezent.

“Au fost foarte multe momente grele, însă, de fiecare dată, Universul a lucrat şi s-a întâmplat ceva neaşteptat, care m-a ajutat să depăşesc situațiile. Muzica m-a ajutat mereu. Iar acum familia e cea mai puternică motivație.

Sunt o femeie norocoasă pentru că am o familie minunată. Din punct de vedere profesional, muncesc enorm, uneori fără rezultat. Dar aşa e în muzică, sau poate aşa e când faci muzică în România. Artiştii nu sunt apreciați la justa valoare. Nu sunt suficient de respectați. În sensul că e foarte greu să îți păstrezi filmul, identitatea, mesajul. Nu ştiu dacă îmi lipseşte ceva anume. Nu cred. Îmi lipseşte liniştea uneori… și somnul bun, noaptea. Pentru că am multe gânduri, idei, planuri. Mintea mea lucrează neîncetat. Tot timpul vreau mai mult şi mai mult din punct de vedere creativ. Am un creieraş foarte artistic şi cred că asta spune tot!”, a declarat Adda pentru viva.ro.

Nu rata: Adda și-a prins soțul cu poze XXX în telefon, primite de la câteva femei: “Îți trag una acum”. Declarațiile incredibile ale cântăreței

Adda, dezvăluiri surprinzătoare despre relația ei cu soacra

După ce a mărturisit într-un interviu mai vechi că mama-soacră a râs copios despre momentele delicate de la “Asia Extress”, cântăreața a spus adevărul gol-goluț despre relația pe care o are cu aceasta.

“La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare. Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice: «’Asia Express’ continuă»”, a mai spus artista, conform sursei citată mai sus.

Află și: Adda, despre cea mai neagră zi din viața ei: “Era să mor! De atunci îmi e foarte frică”