Adela Popescu este însărcinată! Ce sex are bebelușul

Publicat: 26/06/2018 | 13:26

Adela Popescu este însărcinată! Vedeta va deveni din nou mămică în câteva luni. Ea a făcut anunțul în emisiunea pe care o prezintă cu Cove, „Vorbește lumea”. Actrița și soțul ei,  Radu Vâlcan, sunt în culmea fericirii de când au aflat că familia lor se va mării. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Adela Popescu este însărcinată în 15 săptămâni. Vedeta va aduce pe lume un băiețel. Actrița nu a știut cum să le dea vestea fanilor ei, dar a vrut să se afle de la ea, astfel că a spus-o chiar în emisiune. Prezentatoarea de la Pro Tv a trecut deja de primul trimestru și se simte foarte bine. (Console si accesorii gaming)

„Dragii mei, de ceva vreme încerc să îmi fac curaj. Este foarte important ceea ce încerc eu să spun. Cove, sunt însărcinată!  (…) Este băieţel, am trecut de primul trimestru, totul este bine!(…) Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toţi patru în tricouri inscripţionate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar şi despre o linişte ce vine din siguranţa că frăţiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, şi mai multă fericire în familia noastră”, a declarat Adela Popescu. (Citește și Adela Popescu a mărturisit când a avut prima experiență sexuală!)

Cum a reacționat mama Adelei Popescu

Mama Adelei Popescu a fost foarte fericită să audă că fiica ei este însărcinată. Femeia se temea că ea și Radu Vâlcan se vor opri la un copil. Mama Adelei a mărturisit, prin telefon, că abia așteaptă să-și cunoască nepoțelul și este foarte curioasă cu cine o să semene.

„Sunt foarte fericită. Mi-era teamă să nu se oprească la primul.Eu vreau mai mulți nepoței. Sunt pregătită și abia aștept să îl cunosc. Mă întreb cu cine o să semene, cum o să fie”, a declarat mama Adelei Popescu.

 

Citește și...