Adela Popescu nu se mai poate ține pe picioare în ultimul trimestru de sarcină: „Îmi e greu!”

Publicat: 30/10/2018 | 15:31
Adela Popescu nu se mai poate ține pe picioare în ultimul trimestru de sarcină: „Îmi e greu!”

Adela Popescu se află în ultimul trimestru de sarcină, dar continuă să fie la fel de activă. Cu toate acestea, prezentatoarea se resimte. În emisiunea „Vorbește lumea”, ea a mărturisit că va sta din ce în ce mai mult pe canapea pentru că se simte extrem de obosită.

„O să mă împrietenesc cu canapeaua şi fotoliile. Îmi e greu să stau în picioare”, a dezvăluit Adela Popescu în timpul emisiunii. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Adela Popescu numără zilele până când va putea să își strângă băiețelul în brațe. Vedeta a experimentat lucruri diferite în cea de-a doua sarcină și a împărtășit totul cu fanii. (Citește și Motivul pentru care Adela Popescu a cerut ajutorul fanilor: ”Cum rezolv situația?”)

Adela Popescu vrea să nască natural

Totul bine, „flatiolul” este în grafic, adică puțin peste. Mai exact, este puțin mai măricel pentru săptămânile în care se găsește. (…) de data asta doresc să nasc natural. Sper totuși că „flațiolul” să fie rezonabil și “echilibrat”. De o săptămâna mă simt “grea”, așa cum nu m-am simțit la prima sarcina. “Micuțul grăsuț” s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami…așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă. 😅😅😅. (…) Ne tot gândim să înceapă Radu să îl adoarmă, să asocieze somnul cu vocea lui tati, nu cu a lui mami, așa cum se întâmplă acum. Cred că, altfel, va fi tare complicat să citesc povești și să și alaptez în același timp”, a scris Adela Popescu, pe blogul personal.

Adela Popescu a anunțat în direct că este însărcinată

Adela Popescu a făcut marți, 26 iunie, anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară! Vestea a fost făcută publică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, când Adela a intrat în legătura telefonică cu mama ei!

„Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră”, a declarat Adela în urmă cu doi ani, atunci când ea și Radu Vâlcan deveneau părinți pentru prima dată.