Adevăratul motiv pentru care John Cena și logodnica lui s-au despărțit

Autor: Alina Nistor
Publicat: 17/04/2018 | 14:08

Cu doar trei săptămâni înainte de nuntă, John Cena și Nikki Bella au anunțat că vor merge pe drumuri separate. Supesct însă este faptul că înainte de a da această veste, Nikki mărturisea că atât rochia ei de mireasă cât și rochiile domnișoarelor de onoare erau gata. Deci, ce s-ar fi putut întâmpla în doar câteva ore?

Nikki ar fi luat decizia de a pune capăt relației cu John Cena

Conform unor surse apropiate, sexy-luptătoarea de wrestling simțea că l-ar fi dus, cu forța, pe logodnicul ei în fața altarului. Este cunoscut faptul că John Cena nu mai voia să audă de căsătorie, dar Nikki își dorea extrem de mult să îmbrace rochia de mireasă, iar luptătorul s-a lăsat înduplecat.

Luptătoarea de wrestling nu l-a putut schimba pe logodnicul ei

După ce și-a călcat pe inimă și a cerut-o în căsătorie pe Nikki Bella, o bună perioadă de timp, John Cena s-ar fi comportat ca la carte și părea să se fi schimbat. Sau, cel puțin, să-și fi schimbat atitudinea în ceea ce privea căsătoria, dar și ideea de a fi ‘’legat’’ de o femeie pentru tot restul vieții sale. Însă cu cât mai mult se apropia ziua nunții lor cu atât John Cena ar fi revenit la vechile sentimente. Iar Nikki și-a dat seama că luptă cu morile de vânt și că nu merită o căsnicie ‘’din milă’’ și un bărbat care să ajungă în fața altarului, constrâns de situație sau dorințele logodnicei sale. Sătulă până peste cap de atitudinea logodnicului ei, sexy-luptătoarea a decis să pună capăt relației ei de șase ani cu John Cena.

Citește și: ACTORUL JOHN CENA S-A DESPĂRȚIT DE LOGODNICA LUI, NIKKI BELLA, CU TREI SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE NUNTĂ

Citește și...