Adevărul a ieşit la iveală abia acum. Noul socru al Andreei Marin a fost condamnat la trei luni de închisoare! Motivul este halucinant

Publicat: 07/10/2017 | 00:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat noi detalii explozive despre iubitul Andreei Marin şi familia lui. Dacă, vineri, scriam că părinţii lui Adrian au divorţat în urmă cu aproape 11 ani, acum apar noi informaţii. Se pare că tatăl lui Adrian a avut, la un moment dat, probleme de natură penală, la scurt timp de la pronunţarea divorţului. Astfel, după câteva luni, tatăl lui Adrian a fost trimis în judecată şi acuzat de lovire şi alte violenţe. (NU RATA, AICI: EXCLUSIV. Secretele iubitului Andreei Marin: I-am aflat trecutul de la Focşani...)

În 2007, tatăl actualului iubit al Andreei Marin a fost condamnat de o instanţă din Focşani, fiind găsit vinovat de violenţe exercitate asupra unui vecin. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a dat de urma părţii vătămate, însă omul nu a dorit să comenteze evenimentele petrecute în acel an. Procesul în care a fost inculpat tatăl consulului s-a tranşat rapid în instanţă, soluţia finală fiind dată după doar patru termene de judecată, timp în care s-au administrat probe şi au fost audiaţi mai mulţi martori.

Andreea şi Adrian se ţin de mână ca doi adolescenţi
Andreea şi Adrian se ţin de mână ca doi adolescenţi

Cert este că noul „socru” al Andreei a fost condamnat la trei luni de închisoare pentru lovire, pedeapsă care a fost suspendată pe o perioadă de încercare de doi ani şi trei luni. Se pare că probele împotriva focşăneanului – acum în vârstă de 60 de ani – au cântărit mult în instanţă, iar martorii audiaţi au confirmat evenimentul nefericit. (VEZI ŞI: Imagini în premieră. Dragostea pluteşte în aer. Iubitul Andreei Marin a dus-o de mână la bancă…)

Mai mult decât atât, tatăl lui Adrian nu a contestat sentinţa primită, care includea, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, şi interzicerea unor drepturi – acela de a alege şi de a fi ales, precum şi dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

O nenorocire nu vine niciodată singură, dar totul e bine când se termină cu bine

În anul în care tatăl său a fost condamnat, Adrian a mai suferit o deziluzie, când societăţii pe care o administra împreună cu mama sa i-a fost cerută dizolvarea de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului Vrancea. (AFLĂ DE AICI: Care a fost prima reacţie a ANDREEI MARIN după ce au apărut imaginile cu noul ei iubit: ”Avem…“)

Ulterior, însă, chiar şi după ce a picat examenele de intrare în Barou şi de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, Adrian a avut succes în diplomaţie. Iar de curând se pare că şi-a găsit norocul şi în dragoste, alături de „Zână”. Deşi cu câţiva ani mai tânăr decât Andreea Marin, Adrian, la 32 de ani, a reuşit să îi atragă atenţia vedetei.

Legăturile cu Vrancea par tot mai estompate, dat fiind că Adrian a investit în bunuri imobiliare aflate în Bucureşti. În 2014, Adrian şi-a achiziţionat un apartament de peste 100 metri pătraţi în Capitală, iar, un an mai târziu a investit într-o garsonieră de 28,92 metri pătraţi. (VEZI ŞI: Exclusivitate naţională! Imagini în premieră cu Andreea Marin & noul iubit. E dragoste mare!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

NICOLETA CRISTEA
Citește și...