Adevărul despre destrămarea „La Familia”! De ce s-a ”rupt” frăția dintre Sișu și Puya

Publicat: 08/02/2020 | 23:38

Una dintre cele mai tari trupe de rap din istoria muzicii românești s-a destrămat, de câteva luni, dar fără valuri prea mari. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat, în exclusivitate, toate dedesubturile acestei decizii. (VEZI ȘI: Sișu îl desființează pe Abi Talent)

Deși cei doi celebri componenți, Sișu (Tudor Sișu) și Puya (Dragoș Gărdescu), nu au făcut mare tam-tam din cauza acestui fapt, discuțiile dintre ei ar fi fost multe și dureroase și ar fi durat de ani mulți. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, deși Puya ar fi fost oarecum intrigat de geniul muzical al lui Sișu, apropiații lui Puya ar fi turnat sare pe rană și i-ar fi sugerat să nu mai colaboreze cu Sișu, care fusese în medii atât de rău famate, printre drogați sau prin închisori.

Pe de altă parte, faptul că Puya ar fi acceptat tot mai multe contracte de publicitate (la chipsuri etc) – ceea ce nu prea ar face cinste unui rapper adevărat, potrivit acelorași surse – l-ar fi cam enervat pe Sișu, care, pe atunci, se afla la închisoare și care ar fi avut, la vremea respectivă, anumite ieșiri nervoase. (NU RATA: A chefuit cu Puya & Sișu și l-au găsit mort într-o cameră de hotel)

Cine ar fi, de fapt, ISUS din rap-ul românesc

La Familia, la începuturi

„Sișu se credea un fel de Isus. Adică miezul! De altfel, numele lui este anagrama lui ISUS! Acum văd că s-a și dus spre biserică! Pe el l-au plăcut mai mult fanele. Mereu a fost văzut ca cel mai mișto din trupă. Poate de asta și invidia lui Puya, care era perceput ca băiatul pitic și chel”, a declarat o persoană din anturajul trupei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Procesul de separare l-ar fi început, de altfel, Puya acum un an-doi, inclusiv la sfaturile soției sale, Melinda. „El a scos un album nou, care deși intitulat «Pe val», se pare că nu prea ar fi avut prea mare impact, deci nu prea a fost deloc pe val…”, susțin aceleași surse. (VEZI AICI: Filmări în premieră absolută cu Tudor Sișu & noua iubită)

De cealaltă parte, Sișu a început și el să scoată piese după piese și videoclipuri de unul singur sau cu alți colaboratori. Printre acestea aflându-se: Știu, Visul lui Tudor, Fără puls, Puzzle, Cred că te știu de undeva, Inima sus. (VEZI AICI: Sișu de la trupa „La Familia”, mărturii nespuse despre perioada în care a fost închis)

L-a redescoperit pe Dumnezeu

Sișu a stat în închisoare după ce a fost prins cu droguri, iar, după ce a fost eliberat, a divorţat cu zgomot de Cătălina, cu care are un copil. Însă fostul component al trupei La Familia pare că a lăsat complet în urmă acele vremuri. Sişu este cu totul alt om după ce a părăsit închisoarea.

Artistul l-a descoperit pe Dumnezeu în perioada în care s-a aflat în spatele gratiilor. S-a pocăit şi a început să ţină discursuri prin ţară, pentru cei care îşi caută calea prin viaţă. (Citeşte şi: Cum a ajuns Tudor Sişu să ţină predici despre Dumnezeu. A avut o revelaţie în timp ce…)

Nu doar că a renunţat la droguri, dar s-a şi reapucat de muzică, inițial alături de fostul coleg din trupa La Familia, Puya, spre marea bucurie a fanilor nostalgici.

Încarcerat pentru droguri

Puya și Sișu, împreună doar în poze

Tudor Sişu a fost arestat în 2006 alături de alte persoane, după ce procurorii DIICOT au susţinut că membrii grupării au distribuit heroină în Bucureşti. Cântăreţul nu era însă la prima arestare. În 2003 a ajuns în arest după ce poliţiştii au prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi au făcut o percheziţie în apartamentul lui Sişu. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, iar un an mai târziu a fost din nou încarcerat. (VEZI AICI: CUM ARĂTA ŞIŞU CÂND A FOST ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...