Adi Despot, prima reacție după ce s-a aflat că a părăsit juriului de la “Vocea României”! “Nu pot să cred că…”

Publicat: 02/06/2018 | 23:30

A păstrat cât a păstrat tăcerea, dar în această seară, Adi Despot a avut prima reacție, după ce s-a anunțat că el și Loredana pleacă din juriul de la “Vocea României”. Mesajul celebrului cântăreț nu a rămas fără ecou. A primit zeci de comentarii din partea fanilor, dar și multe like-uri. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Loredana, prima reacție după ce s-a aflat că a fost înlocuită la “Vocea României” cu Irina Rimes

În poza pe care a făcut-o publică în urmă cu câteva ore pe Instagram și pe care a distribuit-o și pe Facebook, Adi Despot și-a făcut un selfie sub pat, unde își ține chitarele. Fostul jurat de la “Vocea României” a așternut la descriere câteva gânduri care nu au legătură cu faptul că a părăsit echipa emisiunii care caută cele mai bune voci din țară și de peste hotare. (Reduceri mari la jocuri PC)

“Day No.3 – Chitările de sub pat! My pride and joy 🙂
Si da, stiu ca pluralul corect este «chitare», but I just don’t care… Eu am chitari, si de fiecare data cand ma intind pe covor dupa una din ele, mi se umple sufletul de o bucurie aproape copilareasca, ca si cum ar fi pentru prima oara cand deschid case.ul. Asta inseamna pentru mine succesul, and I’ll drink to that!
Pe tine ce te face sa te simti la fel? Show me, chiar aici pe Instagram, cu hashtag #7ziledesucces.
#CiucPremium”, a scris Adi Despot pe pagina lui de Instagram.

“Nu vreau să cred că ai plecat de la «Vocea României»…”, “E enervant pluralul «chitare», cât o fi el de corect. Că și «coarde» în loc de «corzi». Noi avem chitări cu corzi. Hai să facem un grup și să cerem modificarea termenilor. Mă bag.”, “#dreams (n.r.: visuri)💭 & #meditație” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și...