Loredana, prima reacție după ce s-a aflat că a fost înlocuită la “Vocea României” cu Irina Rimes

Publicat: 03/06/2018 | 11:02

După ce astăzi a fost dezvăluit că Loredana și încă un jurat pleacă de la “Vocea României”, celebra artistă a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Ulterior, ea a mai urcat și o filmare. Fanii au reacționat imediat la noutățile făcute publice. Vă reamintim că talentata cântăreață de peste Prut, Irina Rimes, face parte din juriul “Vocea României”.

Aseară, Loredana a făcut un show impresionant la Sala Polivalentă din Cluj în timp ce în București se anunța noul jurat de la “Vocea României”. În urmă cu câteva ore, îndrăgita cântăreață a transmis un mesaj care nu are legătură cu schimbările făcute la emisiunea în care se caută cele mai bune voci. Loredana le-a mulțumit fanilor că au fost alături de ea într-un număr foarte mare. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și: Primele declarații ale Irinei Rimes după ce a fost anunțată ca fiind noul jurat de la “Vocea României”: “Să spun două vorbe…”

“ Mulțumesc Cluj pentru o seară demențială!! Mamma Mia a răsunat la Sala Polivalentă special pentru voi!!! Dragoste💓💓💓💓💓🙏🏻~Loredana #mammamia #cluj”,a  scris Loredana pe pagina ei de Facebook.

După acest mesaj, fosta jurată de la “Vocea României” a făcut publică și o filmare făcută seara trecută în Cluj.

“Sasee vine vine vineee…..#mammamia #thankyou #cluj #harry #brenciu @horiabrenciu #love #loredana #loredanagroza”, a scris vedeta pe Facebook.

 

Sasee vine vine vineee…..#mammamia #thankyou #cluj #harry #brenciu @horiabrenciu #love #loredana #loredanagroza

Publicată de Loredana Groza pe 2 Iunie 2018

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la „Răi da’ buni”.

 Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. Artista are 26 de ani şi printre hiturile pe care le-a scos se numără: „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Cosmos”, „My Favourite Man”, „Iubirea noastră mută”, „Octombrie Roșu”, „Beau”.
Citește și...