E noul jurat de la “Vocea României”! Primele declarații: “Să spun două vorbe…”

Publicat: 02/06/2018 | 00:07

În urmă cu puțin timp a fost anunțat noul jurat de la “Vocea României”. Dezvăluirea-bombă a fost făcută chiar în timpul finalei spectaculoase de la “Românii au talent”.

Citește și: Cine pleacă de la “Vocea României“? Anunțul oficial făcut de Pro Tv

Irina Rimes va ocupa scaunul de antrenor la ”Vocea României” și abia așteaptă să își aleagă o echipă de voci cât mai bune. Anunțul a fost făcut de Pavel Bartoș.

Citește și: Florin Călinescu pleacă de la “Românii au talent”?!? Chiar el a făcut anunțul care a stârnit controverse: “Și dincolo de asta!”

“Să spun două vorbe… Eu mereu mi-am dorit să fac asta: să arăt că emoția trebuie să fie valorificată. Și exact asta am să fac”,  a declarat Irina Rimes în cadrul emisiunii “Românii au talent”.

Citește și: Irina Rimeş, mărturisiri neașteptate: „Tata mă tot întreabă de ce am lubrifiant în maşină şi mi-e greu să îi explic de ce”

Irina Rimes, în juriu la ”Vocea României”

Irina Rimes este surpriza pe care producătorii de la ”Vocea României” le-au pregătit-o fanilor. Ei au anunțat în urmă cu câteva zile că vor avea loc schimbări în juriul emisiunii, iar din indiciile oferite de ei, fanii au înțeles că noul antrenor este o persoană mică de înălțime, cu păr drept și breton.

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la „Răi da’ buni”.

 Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. Artista are 26 de ani şi printre hiturile pe care le-a scos se numără: „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Cosmos”, „My Favourite Man”, „Iubirea noastră mută”, „Octombrie Roșu”, „Beau”.
Citește și...