Adi Minune i-a dat cu ”flit” antrenorului naționalei de fotbal: ”Băi Cosmine, nici dacă mă plătești…”

Publicat: 24/05/2019 | 22:24

Întâmplare nemaiauzită, într-un restaurant din ”cartierul milionarilor”. Adi Minune i-a dat cu “flit” selecționerului echipei naționale, Cosmin Contra. (Cel mai bine platit job din București) Totul s-a petrecut miercuri seară, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, cum l-a lăsat baltă cunoscutul manelist pe antrenorul “tricolorilor”.

Cosmin Contra a asistat la partida Dinamo – Poli Iași, scor 0-0, care a contat pentru etapa a 12-a din play-out-ul Ligii 1. Disputa l-a plictisit teribil pe selecționerul și ex-antrenorul “câinilor”, care, după fluierul final, a plecat rapid de la stadion. Nu acasă, ci la un restaurant de lux, aflat în zona Herăstrău. L-au însoțit trei prieteni, la rândul lor dornici de distracție.

(VEZI AICI: SALAM ȘI MINUNE AU FĂCUT MEGA-ȘPRIȚ NOCTURN ÎN CARTIERUL BOGĂTAȘILOR!)

“Guriță” și amicii săi au intrat în localul situat în “cartierul milionarilor”, unde tocmai erau în toi două petreceri, și s-au pus pe “treabă”. Și-au potolit setea cu un șpriț. La un moment dat, Cosmin Contra l-a reperat la unul dintre chefuri pe Adrian Minune. Acesta se afla în restaurant ca invitat, nicidecum să întrețină atmosfera. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Contra, dornic de distracție: “Trăiască neamul tău, cântă-mi…”

A fost momentul în care selecționerul echipei naționale s-a ridicat, glonț, de la masă și s-a dus la masa artistului. Ce a urmat este de-a dreptul fabulos, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, firul evenimentelor. Dornic să asculte muzică de petrecere, Cosmin Contra l-a abordat, fără să stea pe gânduri, pe Adrian Minune.

Trăiască neamul tău, cântă-mi măcar o singură melodie! Te plătesc, te cinstesc, fratele tău o să aibă grijă de tine, nu o să-ți pară rău”, i-a spus Contra cunoscutului artist.

Pe un ton respectuos, Adrian Minune l-a refuzat pe cel poreclit “Guriță”. Cel din urmă nu s-a lăsat însă păgubaș. Și, conform unor surse, preț de zece minute, l-a implorat pe manelist să-i facă pe plac. “Nu vei regreta dacă îmi vei face pe plac! Îți garantez că vei fi pe deplin mulțumit”, a insistat selecționerul “tricolorilor”.

(CITEȘTE ȘI: PROCURORII I-AU DESCHIS DOSAR LUI COSMIN CONTRA! CER CA ANTRENORUL ”NAȚIONALEI” SĂ…)

Adrian Minune, îngrijorat: “Boss-ule, îmi dau ăștia teroare!”

Adrian Minune nu s-a lăsat, din păcate pentru Cosmin Contra, înduplecat. “Boss-ule, dacă mă apuc să cânt, îmi dău ăștia «teroare». Dacă bag o melodie, mă vor ține toți până dimineața, vor dori dedicații, tot tacâmul. Înțelege-mă și pe mine, sunt aici doar ca invitat! Băi, Cosmine, nici dacă mă plătești nu cânt!”, i-a transmis artistul lui Cosmin Contra.

Antrenorul a încercat un ultim asalt: “Nu, frate, stai liniștit, hai să facem un șpriț frumos, să ne distrăm, să fie toată lumea fericită! Te roagă fratele tău!”.

(NU RATA: ADI MINUNE NU SE LEAPĂDĂ DE FEBLEȚEA SA! I-AM FILMAT ÎN TIMP CE…)

A plecat din restaurant după 15 minute

Din nou, Adrian Minune a spus “pas”. Într-un final, sătul să încerce toate variantele de a-l convinge pe manelist să-i cânte chiar și o singură melodie, Cosmin Contra a plecat de la masa artistului. A mai zăbovit preț de 15 minute prin restaurant, după care, alături de amicii lui, s-a retras acasă, poate cu speranța că va avea mai multă putere de convingere data viitoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...