Adrian Alexandrov: ”Udrea și Bica au depus cereri de eliberare. Săptămâna viitoare vor fi primite în audiență”

Publicat: 11/10/2018 | 22:57

Adrian Alexandrov: ”Udrea și Bica au depus cereri de eliberare. Săptămâna viitoare vor fi primite în audiență”Elena Udrea și Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest, urmând ca ele să fie primite în audiență la un judecător săptămâna viitoare, care va decide ce se va întâmpla cu cele două, a anunțat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea.

“Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audiență la un judecător din Costa Rica. Ele așteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate”, a declarat Adrian Alexandrov la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, DESPRE VIITORUL ELENEI UDREA ŞI AL FETIŢEI SALE: „SĂ NE RUGĂM PENTRU VIAŢA LOR CĂCI…”

Adrian Alexandrov: ”Udrea și Bica au depus cereri de eliberare. Logodnicul Elenei Udrea a precizat că Elena Udrea și-a văzut fetița în arest

“Situația Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetița la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâșiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-și poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de față”, a completat bărbatul.

Cât despre condițiile din arest, Adrian Alexandrov a precizat că Elena Udrea și Alina Bica nu au avut probleme foarte mari până acum. Dar în închisoare nu este apă caldă, ci doar apă rece.

Elena Udrea şi Alina Bica vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România. Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, într-un răspuns pentru Mediafax, că Ambasada României în Mexic, care asigură reprezentarea diplomatică și consulară a României în Costa Rica, nu a primit vreo solicitare de asistență consulară din partea Elenei Udrea.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE ADRIAN ALEXANDROV DESPRE ACUZAȚIILE CONFORM CĂRORA ELENA UDREA A „CUMPĂRAT” COPILUL DIN COSTA RICA

Citește și...