Adrian Țuțu a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum primul câștigător de la „Românii au talent” după ce a pierdut toți banii

Publicat: 12/08/2018 | 19:39

În 2011 a obținut simpatia întregii țări, devenind primul câștigător al celui mai titrat show de talente din România. La șapte ani de la incredibilul succes de pe scena ”Românii au talent”, Adrian Țuțu a ajuns de nerecunoscut. (Reduceri mari la jocuri PC)

Adrian Țuțu a trecut printr-o transformare radicală. După ce s-a pricopsit cu câteva kilograme în plus, artistul s-a pus pe treabă și a reușit să aibă un corp de invidiat. Adrian Țuțu le-a arătat fanilor transformarea incredibilă prin care a trecut. (CITEȘTE ȘI: VIAŢA BATE FILMUL! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ADRIAN ŢUŢU, CÂŞTIGĂTORUL ”ROMÂNII AU TALENT”, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSIT DE XONIA ŞI A AJUNS LA SAPĂ DE LEMN)

”Ce zici de treaba asta? Se poate. Greutatea în plus te desfigurează. Ambiție. A doua oară. Să nu cedezi niciodată. Ai grijă de tine și de sănătatea ta.”, a scris Adrian Țuțu pe contul său de Instagram.

Adrian Țuțu a slăbit

Adrian Țuțu a câștigat 120.000 de euro

A ajuns la 25 de ani, dar a a strâns în tolba vieţii o poveste demnă de film! Adrian Ţuţu a rămas fără părinţi pe când avea aproape 5 ani, a fost crescut de bunica pe care la 15 ani a trebuit să o părăsească pentru a merge la muncă pe şantier, însă pasiunea pentru rapp l-a salvat şi la 19 ani i-a adus un premiu de 120.000 de euro şi a legat o frumoasă poveste de dragoste cu o altă artistă, Xonia. Banii s-au dus cum au venit, iubita a plecat şi ea şi a fost nevoit să se mute din nou la Focşani şi s-o ia de la zero, dar nu s-a dat bătut. (VEZI ȘI: ADRIAN ŢUŢU, DECLARAŢIE SURPRINZĂTOARE: „ABIA ACUM ÎMI ÎNCEP CARIERA MUZICALĂ” CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT)

Finala ”Românii au talent” a fost un punct de cotitură în viața puștiului Adrian Țuțu. La șapte ani de la isprava care i-a schimbat destinul, Adrian Țuțu a experimentat mai multe genuri muzicale, dar marea lui dragoste rămâne rapul. Iar acum, ușor-ușor, se pune din nou pe picoare. Adrian Țuțu a reuşit să depăşească problemele financiare, a revenit la Bucureşti şi a muncit de zor la filmările noii sale piese, ”OZN”. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...