Adriana Bahmuţeanu face dezvăluirile momentului: de ce NU are Cumpănaşu poze cu Alexandra Măceşanu

Publicat: 11/09/2019 | 09:47
Adriana Bahmuţeanu face dezvăluirile momentului: de ce NU are Cumpănaşu poze cu Alexandra Măceşanu

Cazul Caracal este departe de a fi închis de autoritățile române care bat pasul pe loc în controversata anchetă. Aspectele care au ieșit la iveală de când Gheorghe Dincă a fost încătușat au stârnit revoltă atât în rândul oamenilor simpli, dar și printre celebrități. Adriana Bahmuţeanu a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care Alexandru Cumpănaşu nu are poze cu Alexandra Măceşanu, copila de 15 ani răpită de monstrul din Caracal pe 24 iulie.

Citește și: Cazul Caracal: Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct în direct

Adriana Bahmuţeanu, despre de ce NU are Cumpănaşu poze cu Alexandra Măceşanu

Adriana Bahmuțeanu a tunat și a fulgerat la adresa unchiului Alexandrei Măceșanu într-un mesaj făcut public de curând. Jurnalista de la Antena 1 a subliniat în postarea ei că Alexandru Cumpănașu nu a fost tocmai empatic cu victimele criminalului și că, de fapt, în spatele implicării sale în cazul dispariției nepoatei lui ar fi un alt scop decât cel al aflării adevărului. În plus, fosta prezentatoare a menționat și că președintele Coaliției Naționale Pentru Modernizarea României (CNMR) nu era atât de apropiat de părinții Alexandrei Măceșanu.

“Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gură căscata, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profită de pe urmă tragediei de la Caracal. Sunt convinsă și că dl Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu vărul sau (altfel ar fi scos în presă poze cu «familia»), nici că a dat dovadă de prea multă empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente dar că tot tămbălăul are un scop”, a scris Adriana Bahmuteanu pe contul său oficial de Facebook.

Citește și: Alexandru Cumpănașu s-a despărțit de mama celor 3 copii ai săi. S-a aflat adevărul

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, o fată de 17 ani. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Luni, 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi trebuit să înceapă clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.