Adriana Bahmuțeanu, mesaj după moartea Ionelei Prodan: ”A vrut un spectacol, îmi pare rău că nu m-am grăbit să…”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 17/04/2018 | 21:14

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că Ionela Prodan a vrut un spectacol la Sala Palatului, dar, din nefericire, nu l-a mai prins. Adriana a spus că are, din acest motiv, un regret, că nu s-a grăbit să-i organizeze câmtăreței de muzică populară acel spectacol.

Adriana Bahmuţeanu, o prietenă apropiată a Anamariei Prodan, a făcut dezvăluirile la emisiunea ”Răi, da Buni”.

CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ, MĂRTURII DUREROASE DESPRE ULTIMELE DECIZII ALE IONELEI PRODAN: „SICRIUL ALB A FOST DORINTA EI. ȘI-A ALES ȘI COSTUMUL POPULAR ÎN CARE SĂ FIE ÎNGROPATĂ”

”Ionela Prodan a fost o forţă, o personalitate artistică remarcabilă, a iubit-o toată România. Nu a vrut ca lumea să şi-o amintească bolnavă. Am sunat-o ieri pe Ana a spus că nu poate vorbi şi am spus că o sun mai pe seară, apoi am aflat vestea tristă. Ionela Prodan a murit cu un regret, a vrut un spectacol aniversar la Sala Palatului… îmi pare rău că nu m-am grăbit să îl organizez.

CITEȘTE ȘI: CE SCRIE PE CRUCEA IONELEI PRODAN. ANA NU A LĂSAT NIMIC LA ÎNTÂMPLARE PENTRU ÎNMORMÂNTAREA MAMEI SALE

A fost plecată în Cuba la un tratament, a slăbit, s-a făcut tot ce era omeneşte, dar trebuie păstrată în amintire ca o artistă excepţională. Nu se simţea bine şi nu a vrut ca publicul să ştie asta. Nu cred că cineva i-a ascuns ceva, eu cred că ea a ştiut ce suferinţă are, cred că s-a gândit la toate detaliile,” a spus Adriana Bahmuţeanu.

Citește și...