Adriana Bahmuțeanu, record la intervențiile estetice: 6 operații într-o zi

Publicat: 12/06/2018 | 08:21

A împlinit recent 44 de ani, iar viața nu a fost blândă cu ea! Și, în ciuda ghinionului în dragoste și al problemelor de tot felul, pofta de viață și dorința de a fi mereu la înălține nu au dispărut din sufletul Adrianei Bahmuţeanu. Cunocuta jurnalistă știe exact ce trebuie să facă atunci când vrea “să își sculpteze” trupul. Și… după ce s-a lăsat pe mâinile specialiștilor recent, vedeta a înscris în palmares un record de intervenții estetice: șase operații în mai puțin de 24 de ore. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri jenant de sincere! Ce schimbări s-au petrecut cu zona ei intimă după rejuvenarea vaginală

Adriana Bahmuțeanu a vorbit în cadrul unui interviu acordat la XNS despre toate cele șase intervenții estetice în timpul cărora s-a simțit relaxată și răsfățată. Iar la final s-a declarat fericită și mulțumită de deciziile luate. Printre intervenţiile estetice pe care şi le-a făcut se numără o masca de aur, un tratament cu apă care elimină toxinele din corp, şi-a făcut mai multe injecţii pentru podoaba capilară, dar a fost consultată şi la nas pentru a vedea în ce stare este, în urma problemelor pe care le-a avut.

În timp ce se bucura de un masaj facial, ea avea parte de o ședință de detoxifiere. Mai mult, Adriana Bahmuţeanu s-a decis să își facă un tatuaj ca să își ascundă o cicatrice. Astfel, ea a mers deja la un salon de tatuaje, unde urmează să își facă desenul. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea! Dezvăluire despre iubit: ”Nu mi-a fost frică!”

“Sunt o prinţesă, normal că îmi pun aur pe faţă. Sunt nişte tratamente foarte ok, nu e nimic extravagant. Nu este foarte scump. Tu, după o săptămână de muncă grea, vrei să te răsfeţi, îţi pune mască de aur.

Vreau să-mi fac un tatuaj cu un fel de dantelă. Vreau să acopăr o cicatrice şi m-am gândit la un desen”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu recunoaște că a fost bătută:”Nasul meu e tamponat de foștii mei soți.”