Agenții de circulație din New York au oprit o Dacia 1300: ”Mergeam frumos la biserică, ascultam Guță la maxim…”

Publicat: 29/10/2018 | 14:57

Agenții de circulație din New York au oprit o Dacia 1300. Dar nu pentru că șoferul ar fi încălcat legea, ci doar pentru că au fost curioși văzând mașina. Este vorba despre un autototurism deținut de românul Eduard Palaghita. Acesta s-a stabilit de mai multă vreme în SUA, în Glendale, New York, însă a dorit să-și aducă aproape și Dacia 1300 la care ținea foarte mult. 

Ei bine, într-o zi ca oricare alta, românul își conducea mașina, ascultând muzică și gândindu-se la ale sale, numai că s-a trezit oprit de polițiștii americani. Nu încălcase legea. Dar polițiștii au devenit curioși atunci când au observat respectivul autoturism. Firește că Dacia 1300 ieșea în evidență pe bulevardele americane.

”Mergeam frumos la biserică, ascultam Guță la maxim și mă oprește garcea ca să îmi strice distracția. ?”, a scris Eduard pe Facebook. Iar imaginea postată de el a devenit, în foarte scurt timp, virală. 

”V-au oprit doar ca să vă admire?”, a întrebat un internaut.

Românul Eduard Palaghita, posesor de Dacia 1300, a fost oprit în trafic de polițiștii din New York

”Era un italian, a zis că vedea mereu dacii când era copil si m-a întrebat cum de am adus-o aici. Am stat cu el vreo 15 min de vorbă, i-am arătat mașina, mai era puțin și făceam schimb. ?”, a răspuns românul.

CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PAVEL DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ DESPRE ”AVENTURA” DE LA EXATLON: ”ESTE EXTRAORDINAR…”

Polițiștii americani au vrut să admire Dacia 1300

Evident, fotografia cu Dacia oprită în fața mașinii americane de poliție este una antologică. Iar concluzia pe care a tras-o un alt internaut trebuie consaemnată: ”Dacia pare a fi mini pe langa bestia de la politie”… 

”Probabil a vrut să facă un control pentru că li se părea ciudată mașina? Sau s-o speriat de nr de Brașov! ?”, a comentat un alt prieten virtual.

”Voia doar să o admire puțin”, a venit răspunsul proprietarului.

CITEȘTE ȘI: RADU PĂLTINEANU, PRIMUL ROMÂN CARE A TRAVERSAT AMERICILE PE BICICLETĂ. AVENTURA SA A DURAT TREI ANI DE ZILE