Ajutorul pe care toți elevii l-au așteptat. Cum să iei bacul cu nota 10

Publicat: 23/05/2019 | 17:26
Ajutorul pe care toți elevii l-au așteptat. Cum să iei bacul cu nota 10

Dacă ești îngrijorat că nu ai reușit să parcurgi toată materia pentru BAC 2019 și nici nu mai ai foarte mult timp la dispoziție să înveți, nu ai de ce să fii stresat! Descarcă de pe Google Play una dintre cele 10 aplicații care te vor ajuta să iei BAC-ul cu nota 10! 

Imediat cum vei descărca aplicația BACde10, vei putea avea acces în mod gratuit la o serie de materiale pentru BAC. Vei găsi variantele din 2009 de la BAC, dar și subiectele propuse pentru 2019 de Ministerul Educației, pentru mai multe profiluri printre care: Matematică-Informatică, Filologie, Științe ale Naturii. Mai mult de atât, în aplicație vei găsi și exemple de lucrări pe care le-ai putea susține la probele orale. Aplicația BACde10 o poți descărca de aici.

Chestionare BAC Română

O aplicație utilă care te va ajuta să te pregătești pentru examenul maturității. Aici vei găsi peste 200 de întrebări la care vei putea răspunde, iar la finalul chestionarului vei găsi răspunsurile și te poți verifica dacă ai răspuns corect ori greșit. Structura aplicației este foarte simplă și ușor de gestionat de orice elev.

Comentarii BAC Audio

O aplicație care îi va ajuta într-un mod interactiv pe toți elevii care urmează să susțină examenul de bacalaureat. Ei vor asculta comentariile de la BAC Română audio, opere literare din programa de BAC, dar și cărți audio. Comentariile sunt foarte ușor de înțeles și sunt menite să dezvolte inteligența auditivă. Poți învăța foarte repede ori îți poți recapitula materia învățată deja. Aplicația Comentarii BAC Audio o poți descărca de aici Română pentru BAC  Aplicația este structurată pe subiecte tocmai pentru a fi cât mai ușor de înțeles de către elevi. Poți căuta ușor ce informații îți dorești de la un anumit subiect și îl poți învăța ori recapitula oriunde te afli. Aplicația conține operele autorilor canonici, dar și o galerie audio și video unde poți asculta și viziona o parte dintre operele canonice pentru BAC.

Mate – Formule, BAC și Evaluare Națională 

Aplicația care te ajută să te pregătești mai ușor pentru BAC și care îți propune pentru rezolvare subiecte de la Evaluare Națională, dar și de la BAC. Este o aplicație foarte bine structurată pe capitole cu teorie, dar și formule și întrebări, care au răspuns contra timp. Vei găsi subiectele de la Mate BAC și Evaluare Națională preluate de pe site-ul oficial al Ministerului Educației, dar structurate într-un mod intuitiv.

BAC cu Brio

Aplicația care te ajută să te pregătești mai ușor pentru examenul de Bacalaureat și care îți pune la dispoziție materiale ajutătoare pentru materii precum: Română, Istorie, Geografie sau Psihologie.

iBAC – Română PRO

Este o altă aplicație utilă care le vine în ajutor elevilor ce urmează să susțină examenul de BAC la Limba și Literatura Română. Este o aplicație gratuită în care vei găsi o serie de variante, dar și video-uri, cărți audio și comentarii.

Mate pentru BAC

Aplicație utilă atât elevilor care trebuie să susțină examenul de bacalaureat, dar și elevilor care urmează să susțină lucrări sau teze. Este un instrument de dezvoltare și reîmprospătare a memoriei care conține formule, grafice, teoreme, un mic memorator pe care să îl porți cu tine oriunde și oricând vrei să înveți.

Biologie pentru BAC

Pentru elevii care urmează să susțină proba scrisă la biologie, aplicație este punctul de ajutor pentru a promova examenul. Vor găsi teoria de la anatomie, genetică, biologia vegetală și animală, dar și teste care să îi ajute pe elevi să își recapituleze datele reținute. Aplicația Biologie pentru BAC o poți descărca de aici

Întrebări pentru BACALAUREAT – ISTORIE 2019

Află dacă ești pregătit pentru a susține proba scrisă la Istorie încercând să rezolvi toate întrebările din aplicație. Sunt întrebări care se dau în mod frecvent la BAC și care te vor ajuta să recapitulezi materia învățată, dar și să înveți subiectele pe care încă nu le știi.

Citește și...