Alertă în Arad! O adolescentă, în vârstă de 16 ani, a fost dată dispărută

Autor:
Publicat: 06/07/2020 | 17:42
Alertă în Arad! O adolescentă, în vârstă de 16 ani, a fost dată dispărută

Polițiștii din Arad sunt în alertă, o caută pe Paula Cristina, o fată de 16 ani, care a dispărut fără urmă de vineri seară. Familia tinerei este disperată.

Cârlig Paula Cristina, o fată de 16 ani din Livada, județul Arad, a dispărută de trei zile. Se pare că adolescenta a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn de viață. Familia este îngrijorată și se gândește la ce e mai rău. (CITEȘTE ȘI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! UN BĂRBAT DIN SUCEAVA ȘI-A DAT SOȚIA DISPĂRUTĂ ȘI… E INCREDIBIL UNDE AU GĂSIT-O OAMENII LEGII)

Deși nu se cunoaște îmbrăcăminte fetei la momentul dispariției, autoritățile au făcut publice semnalmentele tinerei. Potrivit unui anunț al Poliției, Paula are următoarele semnalmente: 1,65m înălțime, aproximativ 55 de kg, păr șaten închis, cu șuvițe blonde și lung peste nivelul umerilor, ochi căprui. (VEZI ȘI: TRAGEDIE ROMÂNEASCĂ, ÎN GERMANIA! GEORGETA, O BRĂILEANCĂ DISPĂRUTĂ ÎN URMĂ CU UN AN A FOST GĂSITĂ MOARTĂ)

Familia tinerei este îngrijorată și se gândește la cele mai sumbre scenarii. Cei care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugați să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.