Alertă în Capitală, după ce un bărbat a incendiat o mașină. Oamenii legii susțin că a produs și alte pagube

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 07:30
Alertă în Capitală, după ce un bărbat a incendiat o mașină. Oamenii legii susțin că a produs și alte pagube

Un bărbat de 33 de ani a reușit să stârnească panică în Capitală, după ce a produs mai multe distrugeri. Acesta a incendiat un autoturism, dar și copertina unui teren de sport și o ghenă de gunoi.

Oamenii legii s-au sesizat în legătură cu un bărbat de 33 de ani, care a generat panică în sectorul 6 al Capitalei. Din primele informații, se pare că acesta a incendiat un autoturism, dar și copertina unui teren de sport și o ghenă de gunoi.

În urma celor întâmplate, individul a fost reținut, iar poliția a demarat o anchetă în vederea stabilirii celor întâmplate, întrucât nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a produs pagubele.

„Având în vedere condițiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza inițierii cu intenție a focului.
În baza investigațiilor și audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat și condus la audieri la sediul Secției 25 Poliție. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât și copertina unui teren de sport”, anunță Poliția Capitalei, despre cele întâmplate.

Sala de sport a elevilor dintr-o comună Argeș s-a făcut scrum

Zilele trecute a fost stare de alertă și într-o comună din județul Argeș. Sala de sport a unei școli a fost cuprinsă de flăcări uriașe. Focul s-a extins la clădire de la un incendiu de vegetație din apropiere. Oamenii au sunat disperați la 112 pentru a cere ajutor.

Flăcările violente mistuie sala de sport situată în curtea Școlii primare Slobozia din Argeș. La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma și Serviciul voluntar pentru Situații de Urgență cu două autospeciale de stingere .

Din cauza incendiului de vegetație izbucnit în curtea școlii, focul s-a propagat la sala de sport. Din fericire, nu au fost victime, însă a ars sala de sport pe o suprafața de 400 mp și o anexă alăturată. O ancheta a fost demarată pentru a se stabili cine a dat foc vegetației de la care s-a aprins și clădirea.