Alertă maximă în București! Dacă vă întâlniți cu acest bărbat, sunați urgent la 112

Publicat: 01/06/2020 | 07:49
Alertă maximă în București! Dacă vă întâlniți cu acest bărbat, sunați urgent la 112

Este alertă în București, după ce în mediul online a apărut un mesaj prin care se transmite că un tânăr de 23 de ani a dispărut de la domiciliu de 9 luni de zile și nimeni nu mai știe nimic despre el.

Din informațiile postate pe pagina de socializare, reiese că tânărul ar putea fi în Capitală, fiind postată ți o fotografie a sa, astfel încât cei care l-ar vedea și recunoaște să sune, de urgență, la numărul 112.

”Cine a văzut această persoană sau macar ați auzit de el am înțeles că ar fi in București, nu știe de unde este are niste probleme. vă rog frumos să mă contactați de urgență în privat nimeni nu mai știe nimic de el de 9 luni de zile… vă rog frumos să mă ajutați să-l găsesc. Numele lui e Tănase Marius și are 23 de ai”, a fost mesajul postate pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Berceni dacă…” (VEZI ȘI AICI: OFICIAL, LUIZA MELENCU TRĂIEȘTE. DETALIUL SCĂPAT DE POLIȚIA ROMÂNĂ)

Tănase Marius a dispărut de 9 luni

Lavi Flaviu, din Calafat, a dispărut de la domiciliu fără urmă

Și un tânăr din Calafat a fost căutat de cei care îl cunoșteau, după ce a dispărut de acasă, iar un prieten al său a făcut un apel, tot pe pagina de socializare, într-o încercare disperată de a da de urma lui.

Prietenul celui dispărut a lăsat și un număr de telefon unde ar putea fi contactat de către cei care l-au văzut pe Lavi Flaviu și ar putea să ofere informații despre acesta.

”Bună ziua, astăzi, 9 mai, Lavi Flaviu a dispărut fără a lăsa o informaţie despre locul unde l-am putem contacta. Poliţia împreună cu persoanele apropiate îl caută continuu încă de la primele ore ale dimineţii, iar după toate căutarile fără succes, am constatat ca singurul mod în care l-am putem găsi este prin voi! Rog ca orice informaţie aveţi despre el să fie comunicată către 0767602077! #HelpForFlavius”, este anunţul postat de tânăr. (VEZI ȘI AICI: UN CADAVRU A FOST GĂSIT LA 32 KM DE CARACAL! POLIȚIȘTILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ: E TÂNĂRA CĂUTATĂ DE O ȚARĂ ÎNTREAGĂ)