Alessia, probleme la botezul fiului ei: „Am plâns foarte mult”. Ce s-a întâmplat și primele poze cu micuțul Alvin

Publicat: 22/04/2018 | 13:45

Azi e o zi importantă pentru Alessia și partenerul său! Cei doi își creștinează băiatul, pe Alvin-Christian. În cadrul unui interviu oferit înainte de botezul fiului ei, cântăreața a mărturisit că a întâmpinat ceva probleme. Mai mult, din cauza stresului, ea nu a mai suportat și a izbucnit în plâns. Totuși, preferă să vadă partea plină a paharului: micul lor prinț va fi creștinat și, emoționată fiind, ea i-a dezvăluit în sfârșit fața lui Alvin.

Citește și: Alessia, în focul pregătirilor pentru botezul fiului său! Mesajul haios scris pe invitație, dar și când are loc fericitul eveniment

Fără să dezvăluie foarte multe despre persoana care a dezamăgit-o chiar înainte de botez, Alessia a lăsat să se înțeleagă faptul că a fost extrem de afectată. Ea a recunoscut că a plâns din cauza faptului că nu doar unul, ci mai multe lucruri nu i-au ieșit așa cum și-a propus.

Alessia a mărturisit că nu-i cunoaște rudele partenerului ei

Cu câteva ore înainte de să fie botezat, Alessia a făcut publice pentru prima dată imagini cu fiul ei, Alvin-Christian.

„Am avut parte de o surpriză foarte neplăcută din partea cuiva (…). Am făcut un costum, care e aceeași culoare cu al nostru. Am plâns foarte mult pentru că nu mi-a ieșit totul cum mi-am dorit, dar important e că Alvin va fi creștinat, iar asta e cel mai bine.

Eu nu cunosc rudele lui și el nu le cunoaște pe ale mele și suntem stresați amândoi. (…). L-am păstrat (n.r.: nu a arătat) pentru că l-am vrut pentru botez, dar nu am mai avut răbdare și l-am arătat înainte de creștinare”, a declarat artista în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”.

Citește și: Alessia, la un pas de depresie după ce a născut! Vedeta arată semne de îngrijorare: “Plâng zilnic, nu văd motive de fericire…“

Alessia a renunțat să își mai alăpteze copilul la trei săptămâni de la naștere

Deși știa beneficiile alăptatului la sân pe o durată mai lungă și și-a dorit să se întâmple cât mai mult timp în cazul micuțului Alvin-Christian, vedeta a fost nevoită să abandoneze acest capitol. Toate astea pentru că, din păcate, Alesia nu avea suficient lapte pentru băiatul ei, care era nerăbdător, devenea agitat şi mânca cu poftă din biberon.

Alessia a devenit mămică pentru prima dată la sfârșitul anului trecut. Alvin-Christian a venit pe lume pe 29 decembrie 2017.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020