Alex Bodi, mărturii uluitoare despre viața lui: ”Nu aveam ce să mănânc!” Cum s-a îmbogățit

Publicat: 27/05/2020 | 09:44
Alex Bodi, mărturii uluitoare despre viața lui: ”Nu aveam ce să mănânc!” Cum s-a îmbogățit

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este plin de bani acum, grație unei pasiuni: mașinile! Dar înainte nu avea un leuț în buzunare și, după cum mărturisește, erau zile când nu avea ce să mănânce.

CITEȘTE ȘI: ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA AU DUS RELAȚIA LA UN ALT NIVEL! IERI ERAU „PARTENERI DE AFACERI”, AZI ÎȘI FAC DEDICAȚII AMOROASE

Acum are mulți bani în conturi, mașini de lux, iar vacanțele și le face în cele mai scumpe stațiuni exotice. I-a fost, însă, greu până să scoată capul în lumea bună. Chiar el a povestit, la Antena Stars. „Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urate. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine”, a dezvăluit Alex.

Alex Bodi, mărturii uluitoare despre viața lui: Am pierdut tot în două luni!”

Cei mai grei ani pentru el au fost în perioada 2012-2013, când ajunsese falit, dar s-a repus pe picioare. Spune că acea perioadă încă îl mai urmărește. Pentru că nu doar financiar a suferit. Atunci s-a despărțit de mama fiicei lui celei mari, a avut dificultăți și în relația cu părinții.

VEZI AICI: CE FACE BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN TIMP CE ALEX BODI CONFIRMĂ RELAȚIA CU DARIA RADIONOVA. DOVADA CĂ BLONDINA NU SUFERĂ DUPĂ FOSTUL PARTENER

„Am pierdut tot în două luni. Aveam un apartament în Spania, aveam afacerile tot în Spania, aveam două mașini ale mele. Am vândut și mașina lui tata”, a spus Alex Bodi. Și-a revenit tot cu ajutorul pasiunii pentru mașini, care i-a umplut buzunarele cu bani, își amintește Alex, cu bucurie de această dată.