Ce face Bianca Drăgușanu, în timp ce Alex Bodi confirmă relația cu Daria Radionova. Dovada că blondina nu suferă după fostul partener

Publicat: 24/05/2020 | 19:25

În timp ce Alex Bodi iubește din nou și confirmă relația cu Daria Radionova, pe care nu o mai ascunde de ochii curioșilor, Bianca Drăgușanu nici că suferă după fostul partener! Blondina se distrează de minune în compania prietenelor sale și le arată fanilor săi din mediul online cât este de fericită. 

Bianca Drăgușanu nu suferă deloc în lipsa lui Alex Bodi. Blondina a postat pe contul său de Instagram mai multe clipuri video în care le-a arătat fanilor săi că nu este deloc tristă, ci din contră! Știe să se bucure de orice îi oferă viața, iar din orice lovitură, face un pas înainte.

CITEȘTE ȘI – BIANCA DRĂGUȘANU E ISTORIE! CE DECLARAȚIE DE IUBIRE I-A FĂCUT DARIA RADIONOVA LUI ALEX BODI, ÎN VĂZUL TUTUROR

Cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre prietenele sale bune, Bianca Drăgușanu s-a distrat, a băut un pahar de șampanie, a servit o felie de tort și uite așa i-a trecut seara.

Nici ziua de azi nu a găsit-o pe Bianca Drăgușanu suferind, căci vedeta s-a apucat de activitățile sale preferate: sportul și plimbările cu mașina, pe care le-a alternat, așa că nu are deloc timp să fie nici tristă, nici deprimată. Nu de puține ori s-a lovit de situații limită și tot de atâtea ori a reușit să iasă mult mai puternică, din toate.

Bianca Drăgușanu s-a întors în apartamentul ei

Ruptura dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a produs chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență. Ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate, în care și-ar fi reproșat mai multe lucruri, iar cei partenerii ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Conform apropiaților celor doi, imediat după ce au pus punct relației, Alex Bodi a părăsit Capitala și a mers la Mediaș, iar sexoasa blondină s-a văzut nevoită să părăsească vila impunătoare din Pipera, acolo unde au locuit împreună în ultima perioadă. 

NU RATA – CINE ESTE MAI FERICIT ACUM? BIANCA DRĂGUȘANU ARE UN NOU LOOK DUPĂ DESPĂRȚIRE, IAR ALEX BODI A FĂCUT ȘI EL O SCHIMBARE MAJORĂ. CE ÎȘI TRANSMIT INDIRECT CEI DOI FOȘTI SOȚI

”Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Citește și...