Cine este mai fericit acum? Bianca Drăgușanu are un nou look după despărțire, iar Alex Bodi a făcut și el o schimbare majoră. Ce își transmit indirect cei doi foști soți

Autor: L.N.
Publicat: 21/05/2020 | 12:03
Cine este mai fericit acum? Bianca Drăgușanu are un nou look după despărțire, iar Alex Bodi a făcut și el o schimbare majoră. Ce își transmit indirect cei doi foști soți

Ca după orice despărțire, firea umană urmărește să demonstreze cât este de fericită în lipsa persoanei cu care a format un cuplu până nu de mult. Evident, este și cazul celor doi foști soți – Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi parcă vor să arate că au renăscut după separare. Cu toate acestea, încă își adresează mesaje indirecte.

Zilele trecute, vestea că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou a cutremurat showbizul. Asta pentru că, în timpul pandemiei, cei doi au părut mai apropiați ca niciodată, lăsând impresia că după reîmpăcarea din martie este numai lapte și miere în casa lor. Blondina s-a mutat, chiar, în autoizolare cu afaceristul la Mediaș.

CITEȘTE ȘI: Tatăl Vulpiței a stricat căsnicia fiicei sale? Veronica Stegaru a ajuns cu ochii în lacrimi, după ce Viorel și-a găsit o altă domnișoară

Încurcate sunt căile Domnului, căci nici de această dată cei doi nu și-au putut găsi un numitor comun. Iar acum luptă pentru fericirea lor, însă separat.

Alex Bodi, atac subtil la adresa Biancăi

Alex Bodi este primul care care a avut un mesaj indirect la adresa Biancăi Drăgușanu pe Internet. Bărbatul se axează pe propria fericire, dând de înțeles că până acum s-a gândit mai mult la fericirea blondinei.

„Nu renunța la fericirea ta, doar pentru a le mulțumi altora. Fiecare se gândește doar la el”, este unul dintre mesajele postate de Alex Bodi pe Internet.

CITEȘTE ȘI: Rudele mezzosopranei Maria Nicoară, audiate în secret. Sora artistei: ”Este normal să avem anumite semne de întrebare”

Omul de afaceri a simțit nevoia să facă o schimbare și din punct de vedere fizic după despărțirea de vedetă. Acesta și-a făcut un nou tatuaj, mult mai mare decât celelalte, pe spate.

Bianca Drăgușanu, cea mai fericită acum

Bianca Drăgușanu concurează și ea din plin la titlul de cea mai fericită după despărțire. Blondina s-a transformat într-o șatenă acum, simțind nevoia de o schimbare radicală, chiar dacă este vorba doar de ceva temporar, fiind o perucă din păr natural.

De asemenea, Bianca este mult mai axată acum pe creșterea fetiței ei și pe afacerea cu haine pe care o administrează. Blondina și-a anunțat fanii că este pusă pe treabă din nou.

CITEȘTE ȘI: Fosta iubită a lui Aurel de la Insula Iubirii, de nerecunoscut! Alexandra a slabit și s-a tunat, pentru a arăta ca o divă

”Sunt foarte fericită. Am revenit la afacerile mele.”, a spus Bianca Drăgușanu ieri pe Insta Story.

Bianca Drăgușanu debordează de optimism

”Recunoștința te ajută să te îndrăgostești de viața pe care deja o ai.”, scrie blondina pe rețelele de socializare.

”Există întotdeauna, întotdeauna, ceva pentru care să fii mulțumit.”, mai spune aceasta pe internet.

Citește și...