Bianca Drăgușanu e istorie! Ce declarație de iubire i-a făcut Daria Radionova lui Alex Bodi, în văzul tuturor

Autor:
Publicat: 24/05/2020 | 19:01
Bianca Drăgușanu e istorie! Ce declarație de iubire i-a făcut Daria Radionova lui Alex Bodi, în văzul tuturor

Nu se mai ascund și chiar au început să-și facă declarații de dragoste, în văzul tuturor! Nu v-ați prin despre cine este vorba? Ei bine, de noii protagoniști ai telenovelei momentului, Alex Bodi și Daria Radionova, șatena cu care afaceristul din Mediaș a înlocuit-o, se pare, pe Bianca Drăgușanu. 

Au negat cât au negat, dar la un moment dat și-au asumat! Alex Bodi și Daria Radionova formează cel mai nou cuplu monden și se pare că nu le mai pasă de părerile celorlalți, căci au început să se afișeze în mediul online cum nu se poate mai îndrăgostiți.

CITEȘTE ȘI – AVEM DETALIILE DESPĂRȚIRII “DEFINITIVE” DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “NU S-AU ÎNȚELES DELOC ÎN IZOLARE ȘI…”

Alex Bodi a postat o fotografie din natură, iar Daria Radionova i-a dat like iubitului său, dar și un comentariu prin care a confirmat, încă o dată, relația cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

„#loveA” a scris Daria Radionova, în comentariul adresat lui Alex Bodi, care a adunat peste 100 de like-uri din partea internauților, pesemne că aceștia iubesc și susțin relația dintre cei doi.

Daria Radionova, declarație de dragoste pentru Alex Bodi

Alex Bodi, petrecere cu lăutari după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Despărțirea de Bianca Drăgușanu l-a transformat pe Alex Bodi într-un… mare petrecăreț, semnal sugestiv că un sfârșit se transformă, inevitabil, într-un nou început. Iar unde este vorba despre o petrecere de zile mari, firește că lăutarii nu pot să lipsească din decor.

NU RATA – ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA NU SE MAI ASCUND! CUM A CONFIRMAT RIVALA BIANCĂI DRĂGUȘANU RELAȚIA CU FOSTUL SOȚ AL VEDETEI: „DA, CHIAR ESTE”

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu s-a decis se relaxeze la o narghilea, alături de Elis Armeanca, artistul cântându-i lui Alex Bodi melodiile preferate, iar acesta a reacționat în consecință. Le-a dat bani lăutarilor, în timp ce Elis Armeanca i-a interpretat omului de afaceri tot ce a dorit sufletul acestuia într-o astfel de perioadă.