Bianca Drăgușanu, din nou la cuțite cu soțul ei. “Regretă că n-a divorțat în decembrie și…”

Autor:
Publicat: 29/01/2020 | 22:56

Cu doar câteva zile în urmă, socotea câte rochii de mireasă va schimba la nuntă, iar acum… Bianca Drăgușanu și soțul ei se pare că au început noul an cu stângul. Când relația lor părea că e pe drumul cel bun, un nou conflict și-ar fi făcut loc în viața lor, iar tema divorțului a prins din nou contur. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: FABULOS! NUMĂRUL IMPRESIONANT DE ROCHII PE CARE LE VA PURTA BIANCA DRĂGUȘANU ÎN ZIUA NUNȚII)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de controversata relație de dragoste pe care o trăiește Bianca Drăgușanu.(NU RATA: CINE ÎL ”ACOPERĂ” PE ÎNALTUL OFIȚER DIN INTERNE, ACUZAT CĂ ȘI-A HĂRȚUIT SEXUAL ȘI ȘANTAJAT O SUBALTERNĂ POLIȚISTĂ?)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, mariajul vedetei scârțâie serios. Din câte se pare, un nou conflict a zdruncinat relația dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei. Cu puțină vreme în urmă, fosta prezentatoare TV a dat de înțeles că lucrurile nu ar fi tocmai roz. Și asta pentru că, în ultima perioadă, și-a schimbat de mai multe ori numele de la contul de pe o rețea de socializare. Așa cum a procedat în trecut de fiecare dată când s-a certat cu soțul ei, vedeta a revenit la numele cu care s-a consacrat, Drăgușanu.

Mai mult decât atât, conform unor surse din anturajul Biancăi, frumoasa blondă și-a exprimat regretul că i-a mai acordat o șansă soțului ei. Bianca le-ar fi mărturisit apropiaților că îi pare rău că nu a semnat actele de divorț în luna decembrie, atunci când cei doi au fost programați la notar pentru desfacerea căsătoriei.

”S-au  certat recent și iar au adus în discuție divorțul. Bianca este foarte furioasă și regretă că n-a divorțat în decembrie. Nu știu dacă de data asta cei doi o să se împace”, a dezvăluit o persoană din anturajul vedetei.

Bianca Drăgușanu ar regreta că nu a divorțat acum o lună

Bianca, mărturisiri tranșante

”M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos. Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis”, a declarat Bianca Drăgușanu, într-o emisiune TV.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai apreciate prezențe din lumea mondenă

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. (NU RATA: EX-LOGODNICA CUNOSCUTULUI PREZENTATOR TV S-A CUPLAT CU UN FRUMUȘEL, IAR ACUM E… TRANSFORMATĂ TOTAL!)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)