Alex Velea explică de ce a venit în „fustă” la petrecerea Viva: „Eu și Antonia suntem..”

Publicat: 09/06/2019 | 16:52

Alex Velea și Antonia au fost o apariție la petrecerea Viva, ținutele lor fiind discutate de criticii de modă, mai ales cea a artistului, care a venit îmbrăcat în fustă. A fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece Alex nu a mai purtat așa ceva până acum, unii l-au apreciat, alții l-au criticat.

Cântărețul a explicat că el și Antonia, mama copiilor lui, sunt fashioniști, însă nu pun foarte mare accent pe modă în viața de zi cu zi. Într-adevăr, când merge la evenimente încearcă să atragă toate privirile și reușește, atât prin vestimentație, dar și datorită iubitei sale, care radiază de fiecare dată.

Eu și Antonia suntem fashioniști, dar…. E o discuție mai elaborată. Ne place să fim, dar totodată conștientizăm că nu asta contează cel mai mult în viață. Trebuie să arăți bine și într-un tricot de 20 de lei, și o pereche de jeans. Copiii trebuie învățați asta, pentru că eu l-am văzut pe Dominic. El într-adevăr e un copil norocos și deja la 4 ani realizează asta și-mi arată tot felul de tricouri, că sunt nu-știu-ce branduri și se laudă că are el nu-știu-ce tricou și la un moment dat l-am întrebat dacă nu mai asta știe. Nu vrem să pună accent pe așa ceva. Nu asta contează în viață. Încercăm să ținem un echilibru, să nu fim exagerați. E adevărat că în ultimii ani ne-am dezvoltat o plăcere fabuloasă pentru haine și accesorii”, a declarat Alex Velea pentru Libertatea.ro.

Antonia și Alex Velea, UNUL dintre cele mai importante compromisuri pe care le fac

Nu mai e un secret pentru nimeni că Antonia este mai înaltă decât Alex Velea, cântăreața având înălțimea de  1,78 metri, iar tatăl copiilor ei, 1,70. De altfel, pe acest subiect sunt numeroase glume mai mult sau mai puțin nesărate, însă, ei nu sunt deranjați nici de acestea, nici de faptul că există această diferență de înălțime. În plus, ei au decis să mai adauge un compromis pe lista cu altele…  Este vorba despre încălțămintea pe care o poartă Antonia și Alex Velea atunci când se afișează împreună la concerte sau diferite evenimente… ori pur și simplu simple ieșiri în oraș. Altfel spus: Alex Velea își alege pantofi cu talpă cât mai groasă, iar mama copiilor lui, sandale, pantofi sau cizme, după caz, cu talpă plată și subțire sau cu un toc foarte mic.

Un alt truc la care apelează carismaticul artist ca să pară mai înalt este felul în care își aranjează părul: freză înaltă, cu creastă, pe care a ales-o și la petrecerea aniversară a revistei VIVA!.

„Dacă sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, a declarat Antonia.

Citește și...