Alex Velea, făcut praf de fani. Detaliul rușinos din această fotografie

Publicat: 27/10/2018 | 11:52
Alex Velea, făcut praf de fani. Detaliul rușinos din această fotografie

Alex Velea este foarte activ în mediul online, unde își ține la curent fanii cu tot ce face. Însă, nu toți admiratorii lui apreciază fotografiile pe care le postează. O imagine recentă publicată de Velea a fost criticată dur de mai mulți fani.

Cu tatuajele la vedere și cu haine „țiplă”, Alex Velea s-a lăsat fotografiat „cocoțat” în pat. Un detaliu care nu le-a scăpat fanilor „cârcotași” a fost că partenerul de viață al Antoniei s-a suit încălțat în pat.

„Mai nou se stă încălțat in pat,ce să înțeleagă copiii”, Nu ai voie încãltat în pat. Te mãnâncã Antonia”, „Nici nu mai știi unde să mai stai, domnul Fashion”, „Să stea cum vrea el!”, i-au scris fanii lui Alex Velea.

Alex Velea și Antonia nu mai vor copii

Alex Velea a răspuns recent întrebărilor trimise de fani, în cel mai recent vlog al său de pe Youtube. Partenerul de viață al Antoniei a vorbit și despre viața de familie și a mărturisit că nu își mai dorește un copil.

„Nu, avem trei copii. E suficient. E foarte bine așa”, a declarat Alex Velea. Antonia are doi băieți cu artistul, Dominic și Akim, și o fetiță, Maya, cu afaceristul italian Vincenzo Castellano. Se pare că Alex Velea o consideră și pe Maya ca fiind copilul lui, deși micuța locuiește în continuare cu tatăl ei biologic, în Italia. Legat de copiii lui, cântărețul a mărturisit că nu îi va lăsa să se tatueze când sunt încă minori.

Alex Velea a vorbit și despre cariera lui. Artistul urmează să lanseze o nouă piesă, dar și un nou album. Cântărețul a mărturisit că și-ar dori foarte tare să colaboreze cu Andra sau cu Delia. (Citește și Antonia și Alex Velea s-au sărutat pasional și s-au mângâiat în fața a sute de oameni! Artista a făcut gesturi indecent