Alex Velea, pus la punct: „Băăăi, Acces Direct? S-a dus dracu toată băieția din tine…jenant!”

Publicat: 31/10/2018 | 09:15
Alex Velea, pus la punct: „Băăăi, Acces Direct? S-a dus dracu toată băieția din tine…jenant!”

De câteva luni, Alex Velea a devenit co-prezentator la Acces Direct. Fanii îl pot vedea la Antena 1 la emisiunea care intră în cel de-al optulea an cu Simona Gherghe în calitate de prezentator. Ea a preluat emisiunea Acces Direct în 2010, după ce aceasta a fost prezentată de Mădălin Ionescu.

Nu toți fanii au apreciat faptul că Alex Velea a ales să fie co-prezentator la Acces Direct. Un fan i-a dat un comentariu acid la una dintre cele mai recente postări ale sale, de pe Facebook.

„Băăăăiii, Acces Direct??? S-a dus draq toată băieția din tine…jenant!”, i-a scris un fan lui Alex Velea. (Citește și Alex Velea, făcut praf de fani. Detaliul rușinos din această fotografie)

„Mi se pare o provocare!”

Începând din 27 august, Simona Gherghe  prezintă emisiunea „Acces Direct“, de la Antena 1, alături de cântăreţul Alex Velea. (Vezi aici Cum arăta Alex Velea înainte de a deveni celebru, când nu avea mușchi deloc)

„Sunt nerăbdătoare să încep noul sezon, pentru că va fi o provocare mare şi pentru mine, de data asta. Îmi doream de multă vreme un partener de prezentare şi, iată că acum, în cel de-al noualea an la cârma emisiunii, se va întâmpla acest lucru. E un personaj foarte iubit de public şi abia aştept să facem echipă. Sunt convinsă că ne vom întelege excelent!”, spunea atunci Simona Gherghe.

„Sunt emoţionat. Mi se pare o provocare. Şi îmi doream de mult o asemenea expunere“, a dezvăluit cântăreţul. Înainte să ia această hotărâre, Alex Velea spune că s-a sfătuit cu iubita sa, Antonia, şi cu managerul său. „Antonia mi-a atras atenţia că nu sunt prea punctual şi a încercat să mă convingă că acesta e un job şi că va trebui să vin în fiecare zi la serviciu“, a declarat Alex Velea. ( Nu rata Antonia și Alex Velea, escapadă romantică la Paris! Ce mesaj i-a transmis artistul iubitei lui)