Alexandra Stan a făcut show erotic în balconul hotelului! ”Ți-o iau hormonii razna”

Publicat: 07/07/2019 | 16:33

Cântăreața și-a făcut un obicei din a-și ”răsfăța” fanii cu instantanee sexy pe care și le face în timpul ei liber. Recent a fost într-o vacanță în Ibiza, împreună cu prietenele ei, iar acolo dezmățul făcut de artistă a fost total! 

Fără doar și poate, Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinhibate artiste din România. Aproape toate pozele pe care și le pune pe conturile de socializare stârnesc controverse, însă scot la iveală un lucru sigur: cântăreața are un corp de invidiat!

Cele mai recente poze le are din Ibiza, acolo unde a fost cu gașca ei de fete, loc în care s-au distrat la maxim și au ținut să imortalizeze aceste momente. Alexandra Stan, de exemplu, a simțit nevoia să iasă pe balconul hotelului pentru o gură de aer și câteva poze noi. Și cum sânii și i-a tot pozat în ultima vreme, ea a vrut să le arate fanilor ei că nu doar la acest capitol stă foarte bine. Așa că a vrut să-i fie pozat fundulețul!

Nu toată lumea a apreciat momentul ei ”artistic”, iar în dreptul pozei pe care a publicat-o pe Instagram a apărut și un comentariu acid: ”Ți-o iau hormonii razna”.

”Ești cântăreață, nu sex simbol”

Deși în ultimii ani este criticată pentru fotografiile extrem de sexy pe care le face publică, Alexandra Stan nu renunță la acest obicei în 2019. Recent, ea a urcat pe conturile ei de Instagram și Facebook mai multe poze în care este îmbrăcată într-un costum de baie verde neon, care este transparent și foarte decupat în zona intimă. La una dintre imaginile publicate de cântăreață le-a dat replica internauților care au criticat-o dur: “Da, iubesc să fiu sexy și îmi place să arăt acest lucru! Nu îmi este rușine și nu am de ce să mă simt rău pentru acest lucru. Vă voi arăta multe în #2K19, așa că liniștiți-vă, scutiți-mă de comentariile voastre negative! 💚#talktothehand #peace 🤟🏼#cheeryourbody 🍀”.

Citește și...