Alexandra Stan a rupt tăcerea despre despărțirea de Bogdan Stăruială. Care este motivul pentru care au pus punct relației după 4 ani

Publicat: 24/10/2019 | 13:00

La mai bine de cinci luni de când au pus punct poveștii lor de iubire, Alexandra Stan a rupt tăcerea despre despărțirea de Bogdan Stăruială. Excentrica artistă a spus în ce relații s-a separat de fostul partener de viață, dar și care este motivul care i-a făcut să decidă să nu mai fie împreună. 

Citește și: Alexandra Stan, bântuită de bătăile primite de la fostul iubit: ”Eram plină de sânge și tot îmi dădea cu pumnul”

Alexandra Stan, primele declarații despre despărțirea de Bogdan Stăruială

În vârstă de 30 de ani, Alexandra Stan este o femeie singură și dornică să se dedice carierei mai mult. Provocată să vorbească despre fostul iubit, cântăreața a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu Bogdan Stăruială, pe care îl știe dinainte de a-și sărbători majoratul. Deși nu mai formează un cuplu, ei își povestesc multe dintre planurile pe care le au. Motivul separării lor este reprezentat de rutina care a ucis ușor, ușor, în fiecare zi, dragostea pe care o simțeau unul pentru celălalt.

“Am plecat cu Bogdan atunci, dar noi între timp ne-am despărţit şi nu mai avea sens să stăm acolo despărţiţi. A venit şi el cu mine în ţară, dar acum s-a mutat în Portugalia, dar cred că o să se mute în LA., suntem foarte buni prieteni. Ne ştim de 16-17 ani, nu ai cum să nu menţii prietenia. E ca şi cum e familia mea, adică cineva cu care te ştii de atâta timp, chiar dacă am încercat o relaţie şi timp de patru ani a fost totul ok. Relaţia ajunsese într-un punct în care stăteam, lucram tot timpul împreună. Petreceam tot timpul împreună. Dădeam mail-uril împreună. Când faci toate chestiile cu un om, intervine rutina, iar după aia simţi nevoia să faci şi altceva”, a dezvăluit Alexandra Stan în cadrul unui interviu oferit la matinalul de la Antena Stars.

Citește și: Cum a fost fotografiată Alexandra Stan în camera unui hotel din Tokio. Are sau nu are lenjerie intimă?!

Bogdan Stăruială și Alexandra Stan, pe vremea când formau un cuplu © arhivă
Bogdan Stăruială și Alexandra Stan, pe vremea când formau un cuplu © arhivă

În timpul declarațiilor, cântăreața a dezvăluit ce a determinat-o să se întoarcă în țara natală. Ei bine, pe lângă dorul de familie, prietenii rămași în România, unul dintre motivele pe care le-a avut să revină pe pământ românesc este reprezentat de Hercules, motanul său, care a avut probleme grave.

“A fost o schimbare destul de mare când am plecat, pentru că am pierdut legătura cu tot ce înseamnă Europa, România, nu mai puteam să vin la evenimente. A trebuit sa refuz foarte multe concerte. M-a făcut să mă întorc dorul de casă. Tot timpul stăteam doar o lună şi mă întorceam, pentru că era prea departe, simţeam prea departe de casă. Iar unul din principalele motive pentru care m-am întors a fost motanul meu Hercules, care se îmbolnăvise, îl călcase o maşină, a fost vai de capul lui și acum mi-e dor de el, că m-am mutat în Bucureşti şi el e în Constanţa”, a mai povestit artista.

Citește și...