Alexandra Stan, pregătită să devină mamă. ”Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră”

Publicat: 02/05/2018 | 16:24

Alexandra Stan şi iubitul ei, Bogdan, se află în Statele Unite, unde sunt implicaţi în mai multe proiecte, dar îşi trăiesc şi viaţa superbă. Alexandra Stan a mărturisit de curând că își dorește să devină mamă și că este pregătită pentru asta.

Alexandra Stan se bucură de aprecierea unui public numeros, atât pentru cariera sa muzicală, cât şi pentru ipostazele sexy în care se pozează. Artista se află în America şi pare că îi merge din plin.

Alexandra Stan își dorește mult un copil și este pregătită să devină mamă

Într-un interviu acordat revistei Viva, Alexandra Stan a mărturisit care sunt intențiile ei în plan personal. Ea spune că a vorbit concret cu iubitul ei și că au ajuns la concluzia că vor să devină părinți cât mai curând posibil. ”Daa, foarte mult (n.r. – un copil). Chiar am discutat despre asta. Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră. Mai ales că noul meu album se numește „Mami”, clar sunt pregătită și pentru acest pas, de a deveni mamă. Dar, după cum am zis, lăsăm lucrurile să vină de la sine, să fim și noi surprinși de ceea ce ne-a pregătit Universul”, a spus artista.

ALEXANDRA STAN A LUAT ÎN GREUTATE! IUBITUL RUPE TĂCEREA: MOTIVUL PENTRU CARE S-A ÎNGRĂŞAT

Alexandr Stan a mărturisit și cum arată o zi din viața ei, pe Ocean. ”Este o zi perfectă! De fapt ziua mea perfectă înseamnă să fiu undeva lângă apă. Eu sunt copilul marii, iubesc apă, soarele și căldură. Ne-am mutat în Los Angeles în septembrie, când în Europa deja venise toamna și soarele își cam arată dintii. Locuim lângă plajă, de la geamul nostru se văd oceanul și faleza ideală pentru plimbările cu bicicleta. Ne place mult vremea, oamenii sunt foarte relaxați, iar Los Angeles-ul este cunoscut și drept „raiul artiștilor”, asta pentru că ai numeroase oportunități. A fost mai greu la început să ne acomodăm cu mâncarea, care conține foarte mult zahăr, dar, noi fiind vegetarieni, chiar avem noroc că în L.A. sunt multe variante pentru mâncarea vegetariană”, declarat Alexandra Stan.

FOTOGRAFIE INCENDIARĂ. ALEXANDRA STAN, CU SÂNII LA VEDERE. “PENTRU FANII MEI EXCITAŢI!”

Citește și...