Alexandru Cumpănașu, declarație-șoc: ”Alexandra a fost filată, vânată, monitorizată și apoi a fost răpită”

Publicat: 26/08/2019 | 07:42
Alexandru Cumpănașu, declarație-șoc: ”Alexandra a fost filată, vânată, monitorizată și apoi a fost răpită”

Cazul ”Caracal” este, încă, foarte departe de a fi rezolvat, iar informațiile de ultimă oră pot schimba, în totalitate, punctele de reper ale acestei anchete extrem de dificile. Unchiul Alexandrei Măceșanu continuă să insiste asupra ideii că nepoata sa nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă, chiar dacă ”Monstrul din Caracal” a declarat, în fața anchetatorilor, că le-a omorât pe cele două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu a făcut o declarație șocantă la antena3.ro, susținând că nepoata sa ”nu a fost o victimă întâmplătoare”.

„În primele zile, un puști de 20 de ani a căutat familia și a spus așa . Atunci nu am dat așa mare atenție, am dat informația mai departe de îndată. Sunt și aici multe lucruri de discutat, dar după ce se termină cu ancheta. Această fată cuminte nu deschisese ochii în viață, la 15 ani multe alte fete au cunoscut ceea ce știu alții la 30. Alexandra nu, e genul de copil care nu prea a avut timp să înțeleagă ce înseamnă viața. Cred că pentru niște minți bolnave era cu atât mai interesant acel copil pentru a fi folosit pentru prostituție și alte lucruri bolnave. Ea nu a fost o victimă întâmplătoare, a fost filată, vânată, monitorizată și apoi a fost răpită”, spune Alexandru Cumpănașu.

Doar rezultate preliminare

Pe de altă parte, Valentin Sitaru, fost criminalist, spune – la rândul său – că fragmentele osoase care au fost descoperite în cuptorul improvizat al lui Gheorghe Dincă nu trebuie să ducă la concluzia finală că este vorba despre Alexandra Măceșanu.

„Certitudini ce avem în acest caz? S-a stabilit locul de unde a sunat fata, s-a stabilit că telefonul aparține Alexandrei și s-a stabilit, prin recunoașterea vocii de către părinți, că Alexandra ar fi sunat. Ar mai fi mașina autorului. Probațiune directă prea puțină. Da, s-au găsit niște oase. Că aparțin sau nu Alexandrei, deocamdată am înțeles că sunt rezultate preliminare. Că ai găsit niște oase nu înseamnă că ai găsit tot corpul”, a declarat, conform sursei precizate mai sus, fostul criminalist.

Citește și...