Descoperire înfiorătoare după scanarea curţii lui Gheoghe Dincă! S-a confirmat cel mai negru scenariu

Publicat: 24/08/2019 | 19:31
Descoperire înfiorătoare după scanarea curţii lui Gheoghe Dincă! S-a confirmat cel mai negru scenariu

Cercetările în Casa Groazei din Caracal, dar și în curtea proprietății lui Gheorghe Dincă nu au fost deocamdată oprite, iar anchetatorii au găsit probe noi. Una dintre descoperirile făcute după scanarea curții monstrului este pur și simplu înfiorătoare. Unul dintre cele mai negre scenarii s-a confirmat… Vă reamintim că Gheorghe Dincă a declarat la două zile după ce a fost încătușat luna trecută că el le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Citește și: Gheorghe Dincă l-a sunat pe fiul său din arest. Cu ce se ocupă Ionuț: ce i-a spus la telefon?

Descoperire înfiorătoare după scanarea curţii lui Gheoghe Dincă

Potrivit celor mai noi informații în cazul teribil din Caracal, criminaliștii au descoperit cenușă într-una dintre cele 37 de gropi din curtea lui Gheorghe Dincă, unde oamenii legii au săpat după ce un scanner le-a arătat că acolo se ascunde ceva, relatează digi24.ro. Acum urmează ca legiștii să analizeze noile probe și să confirme sau nu dacă este cenușă umană.

Citește și: Soția lui Gheorghe Dincă a dezvăluit ce s-a întâmplat în beciul din Casa Groazei: “Mi-a dat o palmă peste faţă şi…”

Săptămâna viitoare, căutările se vor axa din nou pe interiorul locuinței lui Gheorghe Dincă. Achetatorii vor scana pereţii casei ca să afle dacă bărbatul de 66 de ani a ascuns ceva în spatele lor, așa cum s-a spus la scurt timp după ce acesta a fost reținut.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: ”Anunțarea morții unui copil, când nu ai nimic, e odios. Nu doar Ana Birchall a făcut asta, ci și procurorii DIICOT”

În urmă cu câteva zile, cei 65 de anchetatori detașați la Caracal au găsit multe oase, cele mai multe de proveniență animală în zecile de gropi identificate. Unele dintre fragmentele osoase, însă, le-au atras atenția criminalistilor. Ei au fost trimise la analize.

Vă reamintim că, săptămâna aceasta, oficialii de la INML au comunicat că au fost reluate analizele genetice şi antropologice şi pe restul probelor pe care specialiştii le-au pus la dispoziţie. Se încearcă reşantionarea şi reluarea analizelor ADN, a transmis INML. Potrivit sursei citate, datele medico-legale conținute în aceste rapoarte de expertiză au valoare științifică și constituie elemente probatorii puse la dispoziția anchetatorilor.

Citește și...