Alexandru Cumpănașu, declarații tranșante după discuția cu directorul STS. Ce explicații halucinante a primit din partea oficialului

Publicat: 13/08/2019 | 21:54
Alexandru Cumpănașu, declarații tranșante după discuția cu directorul STS. Ce explicații halucinante a primit din partea oficialului

Alexandru Cumpănașu a declarat că la discuția cu directorul STS, cel din urmă a recunoscut că angajata care a vorbit cu Alexandra atunci când a sunat la 112 a avut un ton nepotrivit. Unchiul adolescentei care a sunat de trei ori la serviciul unic de urgență consideră că angajații STS nu sunt pregătiți suficient.

Citește și: Anchetatorii au descoperit o groapă ”abisală” în curtea lui Gheorghe Dincă! Criminaliștii sunt șocați

Alexandru Cumpănașu, declarații tranșante după discuția cu directorul STS

“L-am întrebat pe domnul director dacă i se pare normală atitudinea operatorului STS față de Alexandra și nu vă pot spune decât ce a spus dânsul – din punctul meu de vedere, acea femeie nu mai are ce căuta în acel sistem, dar domnul director al STS mi-a spus doar atât: că își dorește să fi avut un alt ton, chiar dacă profesional și-a făcut treaba în cadrul serviciului. Din punctul dânsului de vedere tonul avut cu Alexandra a fost unul nepotrivit”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la ieșirea din sediul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

Citește și: Lista-șoc cu posibilii complici pe care i-ar fi avut Gheorghe Dincă!

Potrivit acestuia, directorul interimar STS i-a explicat procedura gestionării apelurilor de urgență și, în viziunea lui Cumpănașu, acesta ar fi înțeles că operatorii “trebuie să empatizeze” cu cei care apelează la 112. Alexandru Cumpănașu consideră că angajații STS trebuie instruiți mai bine. “Oamenii de acolo care lucrează nu sunt suficient de pregătiți, trebuie să aibă o pregătire din punct de vedere emoțional, de înțelegere a problemelor, de competență, nu numai a apăsa pe butoane și a redirecționa. (…) Oamenii care sună sună acolo cu necazuri nu pentru a fi trimiși la plimbare”, a mai spus unchiul Alexandrei Măceșanu.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, noi declarații despre Gheorghe Dincă: ”Sunt mai multe femei care spun că au fost violate”

Alexandru Cumpănașu a publicat, în urmă cu câteva săptămâni, pe Facebook, stenogramele discuțiilor de la 112 intre Alexandra, polițiști și operatorii 112. Acestea sunt șocante, la un moment dat operatorul întrebând cum să o găsească dacă nu spune unde este.
Citește și...