Alexia Eram, cea mai sexy apariție de la petrecerea VIVA! Cum a venit îmbrăcată fiica Andreei Esca

Publicat: 23/05/2019 | 11:39

Petrecerea organizată de revista VIVA la împlinirea a 20 de ani le-a oferit vedetelor de la noi ocazia potrivită să își etaleze cele mai elegante, inedite și provocatoare ținute. Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, nu au refuzat invitația la fericitul eveniment, iar alegerile lor vestimentare au fost la înălțime. Mulți dintre invitați și nu numai sunt de părere că fiica Andreei Esca ar putea câștiga detașat titlul “cea mai sexy apariție de la petrecerea VIVA 2019”.

Citește și: N-ai fi zis! Ce telefon mobil are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Câți lei costă

Alexia Eram, cea mai sexy apariție de la petrecerea VIVA 2019

În vârstă de 18 ani, Alexia Eram a optat pentru o little black dress diferită… cu pene negre, la care și-a pus pantofi de aceeași culoare. Ea și-a prins părul într-o coadă de cal, alegând un machiaj discret. Iubitul ei a îmbrăcat pantaloni albi, iar cămașa a fost la fel. Peste aceasta și-a pus un sacou bleumarin cu dungi. Îndrăgitul cuplu s-au fotografiat alături de Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, care radiau de fericire.

După petrecerea cu ștaif, Alexia Eram și Mario Fresh au plecat spre casă împreună cu Antonia și Alex Velea. La un moment dat, fostul prezentator de la “Acces Direct” a oprit la un fast food, de un a făcut o filmare amuzantă, pe care a urcat-o pe Insta Story. Pe înregistrare el a spus: “Suntem la dietă, a fost o viață frumoasă” – afirmațiile au fost făcute în glumă, desigur.

Citește și: Nu e banc! Alex Velea a venit îmbrăcat în fustă la petrecerea VIVA! de azi-noapte

Cântărețul Mario Fresh, Alexia Eram, Andreea Esca și Alexandre Eram, la petrecerea VIVA 2019. Sursa foto: CANCAN.RO

Citește și: Câți lei primește în fiecare lună Alexia Eram de la Andreea Esca

Printre vedetele care au răspuns: “Prezent!” la petrecerea aniversară a revistei VIVA se numără: Andreea Marin, Monica Bârlădeanu, Iulia Vântur, Laura Cosoi, Alina Eremia, Nicoleta Nucă, Mira, Anda Adam, Elena Ionescu, Daniela Gyorfi, Ana Baniciu, Lora, Sore, Andreea Bălan, Ruby, Ramona Olaru, Brigitte Năstase, Cristina Șișcanu, Bianca Drăgușanu, Adina Buzatu, Anamaria Prodan, Alina Sorescu, Doinița Oancea, Anca Serea, Lili Sandu cu iubitul ei, Ruby, dar și Răzvan Simion, Dani Oțil, Cătălin Măruță, artistul Jorge.

Citește și: Ioana Ginghină, prima apariție după anunțul divorțului de Alex Papadopol. Detaliul observat de majoritatea invitaților de la petrecerea VIVA

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistul este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.

Citește și...