Alina Ceușan a dezvăluit ziua în care va naște! Cât de mult i-a crescut burtica de gravidă

Publicat: 30/05/2020 | 22:45

Însărcinată pentru prima dată, Alina Ceușan a dezvăluit recent ziua în care va naște. Carismatica bloggeriță și soțul ei sunt nerăbdători să vină pe lume prințesa sau prințul lor… Asta pentru că, deocamdată, niciunul nu a spus ce sex are bebelușul din pântece. Astăzi, vedeta a publicat o filmare în care i se vede cât de mult i-a crescut burtica de gravidă.

Citește și: Acuzată de rasism, Alina Ceușan a înjurat ca la ușa cortului: “Ce c@$@^ nu vă convine?”. Ce a făcut, de fapt, fosta concurentă de la Asia Express

Alina Ceușan a dezvăluit ziua în care va naște

Alina Ceușan a împărtășit vestea printr-o imagine pe care a urcat-o pe Instagram Stories și pe care este notată ziua în care va deveni mămică. În prezent, sarcina sa are 24 de săptămâni și cinci zile, după cum puteți vedea într-una dintre pozele de colecție din galeria foto a articolului. Iar data preconizată în care își va strânge pentru prima dată copilul în brațe este 14 septembrie. Desigur, acest lucru rămâne de văzut… și asta pentru că, în timp ce unii dintre bebeluși se grăbesc să vină pe lume mai devreme, alții mai rămân câteva zile în pântecele mamei, în ciuda calculelor precise făcute de medici.

Nu rata: Antonia și Alina Ceușan, filmate în ipostaze ca-n filmele pentru adulți în cel mai nou clip al cântăreței! S-au atins pasional în zone intime și au flirtat una cu cealaltă | VIDEO

Raul Tişa, soțul Alinei Ceușan, a împlinit 38 de ani săptămâna trecută și a avut parte de o petrecere restrânsă, de la care nu au lipsit prietenii apropiați.

Raul Tişa a împlinit 38 de ani pe 23 mai, iar soția lui i-a făcut o declarație de iubire publică © Facebook
Raul Tişa a împlinit 38 de ani pe 23 mai, iar soția lui i-a făcut o declarație de iubire publică © Facebook

Alina Ceușan și Raul Tișa, nuntă ca-n povești: petrecerea a avut loc la Castelul Banffy.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. În ziua în care au semnat actele prin care au devenit soț și soție, frumoasa vedetă a transmis pe contul ei de Instagram următorul mesaj: “Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”. Aceste gânduri profunde au fost însoțite de o poză de album. Cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie 2019 la Castelul Banffy. Mirii au sărbătorit fericitul eveniment alături de peste 700 de invitați.