Alina de la ”Insula iubirii” a rămas însărcinată! Tatăl este nimeni altul decât…

Publicat: 03/01/2019 | 22:05

Alina Voinea, fostă concurentă la “Temptation Island – Insula Iubirii”, a rămas însărcinată. Iar tatăl este chiar partenerul ei din emisiune, Alexandru Mărgineanu. Cuplul a aflat vestea imediat după Revelion și este în extaz. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Alina Voinea şi Alexandru Mărgineanu au devenit cunoscuți după ce au participat la emisiunea “Insula Iubirii”. “Suntem un cuplu spontan, deschis, dornic de aventură. Vrem să ne testăm iubirea înainte de nuntă”, au declarat cei doi concurenți în 2015, când au intrat în competiție.

(VEZI AICI: FILMĂRI SCANDALOASE CU O CUNOSCUTĂ ISPITĂ DE PE ”INSULA IUBIRII”)

A depășit problemele medicale!

Ispitele nu au reușit să le distrugă relația și, între timp, Alina și Alexandru s-au căsătorit! Mai mult, imediat după Revelion au primit o veste care i-a bucurat enorm. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, frumoasa blondă, care și-a testat relația în show-ul de la Antena 1, este însărcinată! Și-a dorit mult un copil, dar, din motive de sănătate, nu a putut rămâne, până acum, gravidă.

Iată însă că anul 2019 a venit cu o bucurie pentru ea și soțul ei. Alina și Alexandru Mărgineanu vor deveni părinți și ard de nerăbdare să-și strângă în brațe rodul iubirii. Fosta concurentă de la “Insula Iubirii” ar urma să devină mămică la finalul lunii august sau, cel mai târziu, la începutul lui septembrie.

Alexandru și Alina au aflat că vor deveni părinți imediat după Revelion

Altfel, Alina are, în prezent, un corp de invidiat, deși, după terminarea show-ului, acumulase câteva kilograme. Lucrurile se vor schimba însă în săptămânile următoare, pe măsură ce sarcina va evolua. De partea cealaltă, Alexandru și-a îndeplinit visul după ce a participat la “Insula Iubirii” și, în prezent, este instructor și antrenor personal de fitness. În octombrie 2017 a obținut atestatul.

(CITEȘTE ȘI: ATENȚIE, FOTOGRAFII +18 CU O CELEBRĂ ISPITĂ DE LA ”INSULA IUBIRII”)

Ce este “Insula Iubirii”

“Temptation Island – Insula Iubirii” a adus telespectatorilor povești de viață incredibile, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentată de Radu Vâlcan. Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show a început în toamna anului 2018.

Anul trecut, pe 2 decembrie, în cadrul show-ului s-a anunțat că producătorii de la Antena 1 au luat decizia să filmeze și cel de-al cincilea sezon la scurt timp după ce s-a tras cortina peste sezonul cu numărul patru. Asta înseamnă că, în curând, vor rula episoade din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

(NU RATA, AICI: DE LA ”INSULA IUBIRII”, LA BISERICĂ! CANCAN.RO A AFLAT CARE E CUPLUL CARE A REUŞIT SĂ TREACĂ TESTUL FIDELITĂŢII)

Patru cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane. Acestea sunt “ingredientele” show-ului. La final, doar iubirea adevărată va trece testul, iar perechile vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente adevărate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...