Alina Eremia îi bate apropouri iubitului… Au făcut turul magazinelor cu verighete!

Publicat: 16/02/2019 | 22:08

Alina Eremia nu mai pierde timpul și, deja, îi bate apropouri iubitului, Edi Barbu… Cuplul a făcut turul magazinelor cu verighete și nu este exclus ca în perioada următoare să asistăm la încă o nuntă în showbiz. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Alina Eremia și Edi Barbu s-au combinat în urmă cu aproximativ trei ani, iar de atunci sunt, practic, de nedezlipit. Cu fiecare ocazie, atât artista, cât și cel care i-a furat inima, afirmă că sunt împliniți sentimental și că nimic nu le poate zdruncina relația.

Chiar și în aceste condiții, nu au ajuns, până acum, în fața altarului. Toate, însă, la timpul lor!

VEZI AICI: ALINA EREMIA A FĂCUT DEZVĂLUIRI INTIME DESPRE RELAŢIA CU EDI BARBU! CE A SPUS DESPRE PARTIDELE LOR DE SEX

A aruncat ochii și spre vitrinele cu bijuterii

Până atunci, Alina Eremia și Edi Barbu își umplu timpul cum știu mai bine. De regulă, adoră să meargă la mall, pentru a se relaxa. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi în timp ce făceau turul magazinelor, în complexul din zona Băneasa.

Sub pretextul că își caută un ceas, Alina Eremia s-a plimbat printre vitrine, dar a aruncat ochii și spre locul unde erau expuse verighetele. Semn clar că actrița a început, deja, să-i bată apropouri partenerului ei…

Nu a achiziționat, însă, nimic. Ulterior, Alina Eremia și Edi Barbu s-au plimbat ținându-se de mână, ca doi îndrăgostiți, prin mall, au mai vizitat un magazin cu haine, după care s-au retras încotro aveau treabă.

CITEȘTE ȘI: S-A TERMINAT! MOTIVUL PENTRU CARE ALINA EREMIA ȘI IUBITUL EI S-AU ÎNTORS DIN REPUBLICA DOMINICANĂ. “TREBUIA SĂ REVIN PENTRU CĂ…”

Alina Eremia, cerută în căsătorie de trei ori!

Altfel, Edi Barbu ar trebui să se grăbească pentru că Alina Eremia are mulți pretendenți. Recent, actrița a mărturisit că a primit, într-un timp foarte scurt, trei cereri în căsătorie. Ce-i drept, de la fani! Susține, însă, că acest lucru nu le afectează relația. Ocazie cu care vedeta a vorbit la superlativ de partenerul ei.

În primul rând îmi spune că sunt cea mai frumoasă, că mă iubeşte. Îmi face de mâncare, el este bucătarul în familie. Eu mă feresc de bucătărie. Nu mă pricep, eu sunt cu curăţenia. Am reuşit să ne împărţim sarcinile foarte bine.

Cred că e foarte atent la nevoile mele şi încearcă pe cât posibil să mă facă cât mai fericită şi reuşeşte. Unde se poate, unde nu îţi dai seama rămâne acasă, dar mă susţine de la distanţă. Suntem pe telefon încontinuu.

Am primit de curând chiar trei cereri în căsătorie de la fani. Dar eu și Edi suntem doi oameni maturi şi ştim să evaluăm foarte bine lucrurile şi nu lăsăm lucrurile de genul să aibă vreun impact asupra noastră”, a spus Alina Eremia.

NU RATA: ALINA EREMIA, GATA DE CĂSĂTORIE. CINE ESTE BĂRBATUL CARE ARE ŞANSE MARI SĂ O DUCĂ ÎN FAŢA ALTARULUI. “ÎN PRIMUL RÂND…”

Edi Barbu, puternic atât fizic, cât și financiar!

Dacă Alina Eremia nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o actriță și o cântăreață cunoscută în toată România, puțină lume știe cine este iubitul ei, Edi Barbu.

Acesta face parte dintr-o familie bine poziționată pe piața financiară din România, este practicant al sporturilor de contact, în special kick-box, și este director la o companie de renume din țara noastră.

VEZI AICI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE. FIUL PREMIERULUI S-A ”ANTURAT” CU ALINA EREMIA LA UN PARTY PE IAHT ÎN MAMAIA!

În trecut, a apărut într-un videoclip, alături de Lora, deci nu este deloc străin de lumea artistică. A cunoscut-o pe Alina Eremia la sala de fitness.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...